Amerika Kapitány

A Végjáték írói egy lehetséges hibáról beszéltek Amerika Kapitány és a Mjölnir vonatkozásában

A Bosszúállók: Végjáték írói igyekezték megmagyarázni a film egyik vitatott jelenetét, melyben Amerika Kapitány képes volt megidézni Thor villámait.

A Bosszúállók: Végjáték írói igyekezték megmagyarázni a film egyik vitatott jelenetét, melyben Amerika Kapitány képes volt megidézni Thor villámait.

A Bosszúállók: Végjáték számos kiemelkedő pillanata közül talán az egyik legfontosabb az volt, mikor a végső csatában Amerika Kapitány felemelte a Mjölnirt, miközben még a mennydörgés istenének villámait is képes volt megidézni Thanos ellen. A bemutató óta kisebb vita alakult ki a rajongók között, még ha Steve Rogers ki is érdemelte a Mjölnirt, hogyan tudta megidézni a villámokat, mikor arra csak Thor lett volna képes. Vagy mégsem?

A Thor: Ragnarökből megtanultuk, hogy a mennydörgés istenének mindig birtokában volt ez a hatalom, és még a Mjölnir elpusztítása után is képes volt villámokat szórni ellenfelére – ahogy arról Odin is beszélt. Ezek után tehát feltehetjük a kérdést, hogy Steve Rogers mégis hogyan volt képes földre vinni az Őrült Titánt, ha nem rendelkezett a villámlás képességével, erejével? Szerencsére a Végjáték írói megválaszolták nekünk ezt a kérdést is – legalábbis többnyire.

A rajongók azonban felhívták Markus figyelmét az első Thor-filmben elhangzott mondatra, mikor Odin a pöröly és fia, Thor erejéről beszélt.

Aki megszerzi a pörölyt, ha méltó rá, megkapja Thor erejét is.

Így elképzelhető, hogy mégsem logikai hibáról beszélünk, de akkor is, most a kalapács jelenti-e a hatalom forrását, vagy szimplán annyira jól festett a filmvásznon, hogy be kell érnünk egy ilyen magyarázattal? Szó se róla, nagyon jól nézett ki.

Bosszúállók: Végjáték
Total
38
Shares
Previous Article

Nem lesz Ray-Tracing a Red Dead Redemption 2 PC-s változatában

Next Article
The Mandalorian

A The Mandalorian új előzetese bemutatja nekünk Ming-Na Wen új karakterét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!