Főoldal Előzetesek Már magyarul is nézhető a Tenet második előzetese, a bemutató időpontja továbbra is bizonytalan
Előzetesek

Már magyarul is nézhető a Tenet második előzetese, a bemutató időpontja továbbra is bizonytalan

Elkészült a magyar szinkronos változat a Tenet második előzeteséhez.

594

Alig mutatták be Christopher Nolan új filmjének, a Tenet második előzetesét, a hazai forgalmazó jóvoltából befutott belőle a magyar szinkronos változat is. Az első trailerhez képest meglepően sok dolgot megtudtunk az új kedvcsinálóból, többek között hogy John David Washington és Robert Pattinson azért áll össze, hogy megállítsanak valami rosszabbat, ami még a III. világháborúnál is rosszabb, de ahogy láttuk a videó végén, még egy igazi Boeing 747-es utasszállítót is felrobbantott – és ezt tényleg így kell értelmezni.

Természetesen a látvány és a képsorok mellett a legnagyobb figyelmet a bemutató dátuma kapta, amit azonban a Warner Bros. nem szeretett volna megerősíteni, hiszen még maguk sem tudják. Bár a stúdió és a rendező kitart a július 16-ai premier mellett, de minden azon múlik, hogy a következő hetekben mi fog történni. A koronavírus-járvány görbéje ellaposodni látszik, több országban is megállították a vírus terjedését, azonban Észak-Amerikában más jelenti a legnagyobb problémát most: George Floyd halála után zavargások törtek ki, s sorra mondják le az eseményeket most a szervezők.

A stúdió ultimátumot adott a forgalmazóknak, csak abban az esetben hajlandók bemutatni a filmet nyár közepén, ha a mozik 80 százalékát megnyitották, beleértve New York, Chicago, Los Angeles és San Francisco nagyvárosokat is. A józan ész most azt diktálja, hogy a filmet őszre, a Wonder Woman 1984 időpontjára csúsztatják, s ezzel az amazonok hercegnője karácsonyra tevődik, s a Dűne ezzel 2021-re tolódik át.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események