Tenet

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Folytatást kapna a Tenet?

A Tenet kétségtelen egy olyan film, ami nyitva hagyta a kaput a folytatás előtt, és a legújabb hírek szerint ebben a főszereplőt alakító John David Washington is benne lenne. A színész legutóbb arról beszélt, hogy minden a rendezőn múlik, de nagyon szívesen újra együtt forgatna a legendás rendezővel.

A Tenet nem pusztán egy látványos akciófilm, de még elgondolkodtató is. Rengeteg fordulattal találkozunk a történetben, és ahogy már megszokhattuk a rendezőtől, egészen durva csavarral készült a harmadik felvonásra. A film végén kiderült, hogy Washington karaktere valójában annak a szervezetnek az alapítója, ami majd feltalálja a Tenetet a jövőben. És ez csak az egyik csavar a sok közül.

Nolan egyértelműen nyitva hagyta a kiskaput egy folytatás előtt, hogy továbbmeséljék a történetet, aki eddig mindössze a Sötét lovag-trilógiához készített folytatást. Az Eredet és a Tenet műfaját tekintve túl közel áll egymáshoz, ami történetesen éppen Nolan kedvenc témája. Ezek után nem lepődnénk meg, ha egy nap még visszatérne ehhez a franchisehoz.

Az Esquire készített interjút Washingtonnal, aki elárulta, hogy szívesen visszatérne a folytatásban, de ez egy olyan döntés, ami nem rajta múlik, a döntés Nolan kezében van.

Nem tudom mennyire reális. Chris azt csinál, amit akar. Talán van valami a fejében, amin évek óta dolgozik, és azt akarja megcsinálni következőként, vagy lehet, hogy valami más ihlette, és azt akarja megcsinálni. Nem tudom megmondani. Remélem, hogy újra együtt dolgozunk majd, remélem, hogy jobban feltárjuk, mert szerintem valami igazán egyedi dolgot találtunk.John David Washington

Nehéz megmondani, hogy mennyire van létjogosultsága egy második résznek, hiszen a filmet nagyon rossz időpontban mutatták be – most már ezt egészen bátran kijelenthetjük -, nem úgy teljesít a film a mozik kasszái előtt, ahogy azt a Warner Bros. remélte. A stúdió többször is elhalasztotta a filmet, de Nolan ragaszkodott hozzá, hogy a mozikban mutassák be, és most ennek isszák meg a levét. Kérdéses tehát, hogy ha nincs a járvány, akkor mire lett volna képes a film.

Tenet
Total
2
Shares
Previous Article

Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Next Article
Moff Gideon

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!