x
Előzetesek

Christopher Nolan új filmje, a Tenet előzetese már magyarul is nézhető

Még decemberben mutatták be Christopher Nolan új filmjének, a Tenet első előzetesét, ami most magyar szinkronnal is befutott.

  • Publishedjanuár 7, 2020

Még decemberben mutatták be Christopher Nolan új filmjének, a Tenet első előzetesét, ami most magyar szinkronnal is befutott.

A nagyon titokzatos kémfilm egyik fő eleme az idő lesz, ahogy azt a rendezőnél már nagyon sokszor láthattuk. A nagyon pörgős képsorokban egy-egy képkocka erejéig szinte minden főbb szereplő feltűnik. Igen, nyugodjon meg mindenki, Michael Caine most is kapott egy szerepet kedvenc rendezőjétől.

A filmet Nolan írta és rendezte és nem mellékesen IMAX és 70 mm-es filmre is forgatott, hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk majd a nagyvásznon. Sajnos a premierre még várnunk kell egy kicsit, 2020. július 17-én kerül csak moziba.

De ne is szaporítsuk a szót, beszéljenek magukért a képsorok immáron magyar szinkronnal.

Szigorú titoktartás előzi meg a film cselekményét, hiszen mindössze annyit árultak el, a Tenet főszereplője egy szuperkém lesz, akinek időutazással kell megakadályozni egy háborút. Ennél többet tényleg nem osztottak meg a rajongókkal, de mivel a Sötét lovag-trilógia és az Eredet rendezőjétől látjuk a filmet, már nagyon várjuk, hogy a nagy forró nyári napon beüljünk a filmre.

A Tenet országos bemutatója július 9-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.