Tenet

Christopher Nolan új filmje, a Tenet előzetese már magyarul is nézhető

Még decemberben mutatták be Christopher Nolan új filmjének, a Tenet első előzetesét, ami most magyar szinkronnal is befutott.

Még decemberben mutatták be Christopher Nolan új filmjének, a Tenet első előzetesét, ami most magyar szinkronnal is befutott.

A nagyon titokzatos kémfilm egyik fő eleme az idő lesz, ahogy azt a rendezőnél már nagyon sokszor láthattuk. A nagyon pörgős képsorokban egy-egy képkocka erejéig szinte minden főbb szereplő feltűnik. Igen, nyugodjon meg mindenki, Michael Caine most is kapott egy szerepet kedvenc rendezőjétől.

A filmet Nolan írta és rendezte és nem mellékesen IMAX és 70 mm-es filmre is forgatott, hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk majd a nagyvásznon. Sajnos a premierre még várnunk kell egy kicsit, 2020. július 17-én kerül csak moziba.

De ne is szaporítsuk a szót, beszéljenek magukért a képsorok immáron magyar szinkronnal.

Szigorú titoktartás előzi meg a film cselekményét, hiszen mindössze annyit árultak el, a Tenet főszereplője egy szuperkém lesz, akinek időutazással kell megakadályozni egy háborút. Ennél többet tényleg nem osztottak meg a rajongókkal, de mivel a Sötét lovag-trilógia és az Eredet rendezőjétől látjuk a filmet, már nagyon várjuk, hogy a nagy forró nyári napon beüljünk a filmre.

A Tenet országos bemutatója július 9-én lesz.

Total
2
Shares
Previous Article
Hang nélkül 2.

Csak halkan, de befutott a Hang nélkül 2. magyar nyelvű előzetese is

Next Article

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a PlayStation

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!