Wide Screen
Image default
Filmek

Kiszivárgott egy promóciós kép Godzilla és Kong összecsapásáról

Az első tervek a Godzilla vs. Kong epikus összecsapásáról.

Ha minden az eredeti tervek szerint megy, akkor Adam Wingard rendezőtől a Godzilla vs. Kong folytatás már rég a mozikba került volna. Ugyanis amikor a Warner Bros. és a Legendary bejelentette a 2014-es Godzilla folytatását, a Szörnyuniverzum negyedik részét 2020 márciusában tervezték bemutatni a mozikban. Sajnos azonban a Godzilla II.- A szörnyek királya kapott hideget és meleget a bemutató után, ezért a Warner Bros. amellett döntött, hogy lefújják az eredetileg kiírt bemutatót, hogy a csapatnak maradjon elég ideje átdolgozni a történetet.

A stúdió tavaly télen úgy döntött, hogy hónapokkal eltolja a premiert, amire idén ősszel került volna sor. Majd jött a pandémia, aminek hatására ismét eltolták a bemutatót. Most a Godzilla vs. Kong neve mellett 2021. május 21.-e szerepel, szóval néhány hónapba még biztosan beletelik, mire bemutatják az első kedvcsináló videót az epikus szörnycsatából. Szerencsére azonban a Playmates Toys figuráinak hála, kiszivárgott néhány terv arról, hogy pontosan mit is várhatunk majd a két legendás szörny összecsapásától.

A filmhez korábban kiadott szinopszis szerint:

Abban az időben, amikor szörnyek szaladgáltak a Földön, az emberiség jövőéjért Godzillát és Kongot állítják harcba, hiszen ők az élővilág két legerősebb teremtménye. Miközben a Monarch vállalat egy veszélyes küldetést indít az addig feltérképezetlen területre, hogy feltárja a Titánok ősi eredetét, egy emberi összeesküvés az élővilág eltörlésével fenyegetőzik, melyben a jók és a rosszak egyaránt odavesznek.

Csaknem egy év van még a bemutatóig, így az első előzetest nem a napokban fogják bemutatni, hiszen még az sem biztos, hogy mikor nyitnak ki a mozik a koronavírus-járvány után. Bár a film első teaser előzetesét a 2019-es Comic-Con Experience rendezvényen már bemutatták tavaly télen. Pedig már a besorolást is megkapta a trailer, csak az időzítésre várnak, hogy megmutassák a rajongóknak a két legendás Titán harcát.

Még több a témában...

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

Besorolást kapott a Godzilla vs. Kong, de mikor látunk előzetest belőle?

Kévés Bence Mihály

A 2014-es Godzilla egyik kivágott jelenete arról tanúskodik, hogy a Toho-filmek a kánon részei

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat