A Jurassic World 2 egy teljesen új befejezést kapott?

A jelek szerint menet közben többször is átírták a Jurassic World 2 forgatókönyvét. Pontos részletek nem ismertek egyelőre.

A jelek szerint menet közben többször is átírták a Jurassic World 2 forgatókönyvét. Pontos részletek nem ismertek egyelőre.

Már majdnem négy hónapja, hogy forgatják Jurassic World-folytatását, mialatt rengeteg fényképet láttunk, nagy bejelentések érkeztek, de magáról a történetről eddig nem esett szó – eltekintve attól, hogy J.A. Bayona sokkal sötétebb és félelmetesebb dinófilmet készít.

The Awkward Yeti felhasználó osztott meg a napokban egy képet Howardról, miközben plüss figurák között olvassa a Jurassic World 2 (új) forgatókönyvét. A képen nem látható, hogy pontosan mit olvas, de a színkóddal ellátott lapok adnak némi segítséget: jelentősen átdolgozták a befejezést. A főszereplő is megosztotta a képet saját falára a következő idézettel:

Ők ketten segítenek nekem memorizálni a szöveget. Az egyik segített nekem, addig a másik álmodozott az alternatív befejezéseken. Lehet találgatni, hogy ki mit csinált.

Writers Guild of America Westnek köszönhetően kaptunk egy kis magyarázatot is a színes lapokhoz. A stúdiók más és más színű lapokra nyomtatják a film egyes szkript vázlatait, amit akár forgatás közepén is átírhatnak. A fehér lapok jelentik az eredeti tervet, az ez utáni változtatásokat kék lapra nyomtatják, következőt rózsaszínre, majd sárgára, zöldre, aranyszínűre, sárgásbarnára, narancssárgásra és cseresznyésre. A vázlat, amit Bryce Dallas Howard olvas a képen, aranyszínű, ami azt jelenti, hogy már a hatodik vázlatnál tart a forgatókönyv a gyártás során.

Természetesen nem ismert, hogy eredetileg milyen befejezést szántak a Jurassic World 2-nek, de a jelek szerint alaposan átdolgozták az utolsó részt. Lehetséges, hogy csak kisebb változtatásokról van szó, de az is benne van, hogy komplett átiratot kapott menet közben. Colin Trevorrow a napokban úgy fogalmazott, hogy még az első résznél is jobb lesz a film.

A Jurassic World 2 bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

30+ fős jelenet is lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Next Article

Hoppá! Fekete Macska és Venom is a Pókember: Hazatérés univerzumában játszódik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!