Jeff Goldblum is benne lesz a Jurassic World folytatásában

Éjjel erősítették meg, hogy Jeff Goldblum szerepelni fog a Jurassic World 2-ben. Ez ám a meglepetés!

Éjjel erősítették meg, hogy Jeff Goldblum szerepelni fog a Jurassic World 2-ben. Ez ám a meglepetés!

Az élet… mindig utat tör magának.

Az elhíresült mondatra szinte mindenki emlékszik még az eredeti filmből, a Jurassic Parkból, és talán hasonló csemegékkel találkozhatunk majd jövőre is vásznon, ugyanis a színész Jurassic Parkos karaktere, Dr. Ian Malcolm hivatalosan is visszatér, benne lesz a Jurassic World 2-ben.

Isten megteremti a dinoszauruszt, Isten elpusztítja a dinoszauruszt. Isten megteremti az embert, az ember elpusztítja Istent. Az ember megteremti a dinoszauruszt.

Megvannak még ezek a jók eszmefuttatások az 1993-as Steven Spielberg-féle klasszikusból? Noha csak 25 év telt el azóta, de mégis olyan érzésünk van, mintha 65 millió évet kellett volna várnunk erre a bejelentésre. Késő éjjel a The Hollywood Reporter erősítette meg, hogy az 1997-es Jurassic Park: Az elveszett világ második rész után Goldblum visszatérését a Parkba, hogy harmadszor is farkasszemet nézzen az őshüllőkkel.

Egyelőre nem lehet afelől hallani semmit, hogy esetleg visszahoznák Dr. Alan Grantet (Sam Neill) és Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) tudósokat is, bár Malcolm visszatérésére sem gondoltunk eddig, hát ki tudja, hogy kik tűnnek fel még a filmben.

A folytatásban visszatér a 2015-ös blockbusterből a széria két új főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard és D.B. Wong, aki most már tényleg utoljára játssza el a Dr. Henry Wu szerepét a Parkban. A filmet J.A. Bayona rendezi, írásába pedig besegített az első rész rendezője, Colin Trevorrow is Derek Connollynak.

A Jurassic World 2 bemutatója 2018 június 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

James Gunn: „Nem Avengers: Infinity Gauntletnek hívják a Bosszúállók 4-et”

Next Article

Brie Larson miért döntött úgy, hogy Marvel kapitány lesz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!