Brie Larson miért döntött úgy, hogy Marvel kapitány lesz

Brie Larson színésznő a napokban arról beszélt, miért döntött úgy, hogy Marvel kapitány akar lenni.

Brie Larson színésznő a napokban arról beszélt, miért döntött úgy, hogy Marvel kapitány akar lenni.

A színésznő a Vanity Fairben fejtette ki, hogy mennyire nehéz és sok időt vett el, mire eldöntötte, hogy kész, és szeretne csatlakozni a Marvel Filmes Univerzumához első női szuperhősként. Pedig más színészek mennyire örülnének egy ilyen szerepnek, ő pedig azon hezitált, hogy ő akar-e lenni az első női Marvel-film főszereplője. Végül Larson elvállalta a szerepet, s noha filmje csak 2019-ben érkezik, de addig talán feltűnhet más Marvel-filmekben.

Nagyon sok időt vett el. Le kellett ülnöm magammal, átgondolni az életem és hogy mit akarok kihozni belőle. Végül is nem tudtam tagadni, hogy valójában ez az a film, amiben minden megvan, ami érdekel. Minden benne van, progresszív, fontos és értelmes is, és ezek olyan szimbólumok, melyekre bárcsak felnőhettem volna. Tényleg azt érzem, hogy megéri, ha ezzel megértést és bizalmat szerzek a fiatal nőknek – és én mindent megteszek ezért.

, majd folytatta a magazinnak:

A stúdió nagyon nyitott volt, meghallgatták gondolataim, és ez nagyszerű volt. Úgy gondolom, hogy azért választottak be, mert sok közös jellemem van a karakterrel… és azt akarták, hogy bemutassam azokat a filmben.

Kevin Feige korábban így nyilatkozott magáról a karakterről és Brie Larsonról:

Marvel kapitány olyan erőkkel bír, melyekkel sok más hőst felülmúl. Annak érdekében, hogy életre keltsük ezt a relatív és őszinte karaktert, egy olyan színésznőre volt szükségünk, akiben megvannak ezek a tulajdonságok, és mellette emberséges is. Akárcsak a vezető karakterekhez viszonyítva a Marvel Filmes Univerzumban, akiket már életre keltettünk, úgy Brie Larsonban is érezni az elszántságot és energiát, ami egy nagyszerű történethez vezet.

Egyre inkább kíváncsiak vagyunk erre a filmre, és talán az idei Comic-Con-on többet megtudunk a filmről, magáról a karakterről az univerzumban.

A Marvel kapitány bemutatója 2019. március 8-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Jeff Goldblum is benne lesz a Jurassic World folytatásában

Next Article

Már több mint 300 ezren látták a Kincsemet!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!