x
Close


Közelgő események

Filmek

Bryce Dallas Howard becsekkolt, már forog a Jurassic World 2

Elrajtolt a film, már csak az a kérdés, ezúttal milyen magassarkúban láthatjuk a színésznőt a dinók elől futni?

Bryce Dallas Howard becsekkolt, már forog a Jurassic World 2
  • Publishedfebruár 26, 2017

Elrajtolt a film, már csak az a kérdés, ezúttal milyen magassarkúban láthatjuk a színésznőt a dinók elől futni?

Bryce Dallas Howard színésznő már januárban utalt rá, hogy hamarosan filmezni kezdik a Jurassic World második részét, de akkor még pontosat nem tudott, vagy nem mondhatott. Egy hónappal később úgy látszik, hogy a Jurassic World 2 hivatalosan is forog. A héten Howard Twitter-en csiripelte ki, hogy február 24-ei dátummal hivatalosan el elrajtoltak, és ez nem gyakorlat, filmeznek.

Nagyon keveset tudunk a Jurassic World 2-ről, habár a MyEntertainmentWorld-ben megjelent egy pár soros szinopszis a folytatásról, ami elsőre kissé furának, vagy inkább már viccesnek hangzik:

A Jurassic World-ös kalandok után a vidámpark felett a kormány átveszi az irányítást, hogy dinoszauruszokat képezhessenek ki, és a harcokban fegyverként használhassák fel a hüllőket.

Nem teljesen világos a történet, hivatalosan még meg sem erősítették a szinopszist, de a történtek után bizonyos mértékig még értelmet is nyerhetne a fenti vázlat. Korábban voltak pletykák arról is, hogy a folytatást nem Jurassic World 2-nek, hanem Jurassic War-nak fogják elkeresztelni. Az viszont szinte biztos, hogy továbbra sem hagyjuk el a parkot, maradunk a dinók királyságában.

J.A. Bayona fog filmezni miután Colin Trevorrow távozott a messzi-messzi galaxisba a Star Wars: Episode IX kedvéért. Bayona hatalmas lendülettel és természetesen a régi stábbal vág neki a második résznek. A film két sztárja maradt, Bryce Dallas Howard és Chris Pratt, de rajtuk kívül olyan nevekkel találkozhatunk még a folytatásban, mint BD Wong (Jurassic Park, Gotham), Toby Jones (Amerika kapitány: Az első bosszúálló), Rafe Spall (Pi élete, Fekete tükör), Justice Smith (The Get Down) és Daniella Pineda (The Detour).

Az egyelőre cím nélkül jegyzett Jurassic World 2 2018. június 22-én kerül bemutatásra.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.