Főoldal Filmek James Gunn és Chris Pratt között felmerült egy spinoff ötlete Űrlordról
Filmek

James Gunn és Chris Pratt között felmerült egy spinoff ötlete Űrlordról

Űrlord még visszatér, és lehet, hogy egy saját filmmel.

308
A galaxis őrzői: 3. rész
Forrás: Marvel Studios

A májusban bemutott A galaxis őrzői: 3. rész című filmmel lezárult mindenki kedvenc csapatának, az S-fejek története, ahogyan mindenki ismerte őket. Bár ebben a felállásnak nem térnek vissza a Galaxis Őrzői, ez még nem jelenti azt, hogy néhány szereplőt ne látnánk a jövőben, amire a film végén is kaptunk utalást a Marvel Studiostól.

Ezt erősítette meg James Gunn rendező is, hogy Űrlord spinoff-filmjéről már egyeztettek, aminek főszerepét természetesen Chris Pratt játszaná újfent. Karrierje legjobb döntését hozta Pratt, amikor az akkor még alig ismert színész igent mondott a szerepre, azóta pedig több más kasszasikerekben is főszerepet kapott. Azt gondoltuk, hogy Pratt szerepe véget ért a Marvel Moziverzumban a trilógia befejező részével, de már a stáblista alatti jelenet erős utalást tett Űrlord visszatérésére. Erre erősített rá James Gunn, aki szerint az utazás még nem ért véget:

Ó, de még közel sincs vége ennek az utazásnak. Mindig szeretnénk adni valakinek egy kis különlegességet. Chris és én örökké arról beszélgettünk, hogy milyen nagyszerű lenne egy ‘Legendary Star-Lord’ filmet készíteni, egy olyan történetet, amelyben Űrlord a Földön próbál alkalmazkodni a földi környezethez, ugyanúgy, ahogyan valaki más próbálna alkalmazkodni a világűr idegen környezetéhez. Ő egy hal a vízből, egy átlagos vízben. Szóval alig várom, hogy lássam.

James Gunn

A digitális kommentárból nem derült ki, hogy ez a legendás Űrlord-projekt valaha is megvalósul-e. Mivel James Gunn ideje legtöbb részét DC Studios vezetésével és a DC Univerzum újjáépítésével tölti, így a Marvel Studiosnak valaki másra kell bíznia a projektet, amennyiben Kevin Feige lát benne fantáziát. Egy biztos, a rajongókon nem fog múlni, ők biztosan jegyet váltanánk erre a filmre.

Űrlord
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.