Főoldal Előzetesek Nézd meg az Öt éjjel Freddy pizzázójában magyar szinkronos előzetesét
Előzetesek

Nézd meg az Öt éjjel Freddy pizzázójában magyar szinkronos előzetesét

Már magyar szinkronnal is elérhető a Blumhouse csapatának új filmje, az Öt éjjel Freddy pizzázójában.

568

Egy örökkévalóságnak tűnt kivárni, de a Universal Pictures végre bemutatta az Öt éjjel Freddy pizzázójában első előzetesét. A trailer betekintést enged abba, hogyan a Blumhouse Productions csapata miként képzelte el és dolgozta fel az elismert horror videójáték-sorozatot a filmvásznon.

A félelmetes horrorjáték-jelenségből vérfagyasztó moziesemény lesz, mert a Blumhouse – a M3GAN, a Fekete telefon és a Láthatatlan ember mögött álló stúdió – felvarázsolja a FIVE NIGHTS AT FREDDY’S filmet a vászonra. A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’s-nél nem lesz olyan könnyű túlélni.

A lenn látható trailer egy olyan felállással nyit, ami ismerős lehet az Öt éjjel Freddy pizzázójában rajongóinak. A biztonsági őrt, akit a játékosok irányítanak a játékban, itt Josh Hutcherson színész alakítja, aki leginkább Az éhezők viadala című filmekben lehet ismerős Peeta szerepében. Mike Schmidt biztonsági őr, aki elfogad egy állásajánlatot Matthew Lillard karakterétől, William Aftontól, a játékok fő antagonistájától, aki egyben a Fazbear Entertainment társalapítója is. Hogy a játékban látottakhoz képest egy kicsit emeljük a tétet, hiszen a Five Nights at Freddy’s nagyjából kizárólag a főszereplőre koncentrál, a biztonsági őr Mike lánya is vele van a Freddy Fazbear’s Pizzériában.

“A rémisztő horrorjáték-jelenség vérfagyasztó filmes eseménnyé válik, ahogy a Blumhouse – az M3GAN, A fekete telefon és A láthatatlan ember producere – az Öt éjjel Freddy pizzázójában című filmet feldolgozza a filmvásznon” – olvasható a film szinopszisában. “A film egy problémás biztonsági őrt követ, aki Freddy Fazbear’s Pizzériában dolgozni kezd. Miközben az első éjszakáját tölti a munkahelyén, rájön, hogy az éjszakai műszakot a Freddy’s-ben nem lesz olyan könnyű átvészelni”.

A szereplők Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, valamint Mary Stuart Masterson és Matthew Lillard. A FIVE NIGHTS AT FREDDY’S rendezője Emma Tammi, az írói Scott Cawthon, Emma Tammi és Seth Cuddeback. A film ikonikus báb karaktereit a Jim Henson’s Creature Shop készíti.

A Blumhouse Öt éjjel Freddy pizzázójában filmjét 2023. november 2-án mutatják be a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Josh Hutcherson az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatására utalt

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában nagy sikere után jöhet a második rész.

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában a Blumhouse “legnagyobb” filmje

A negatív kritikák után ki gondolta volna, hogy ekkora siker lesz az...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmkritikák

Öt éjjel Freddy pizzázójában kritika

A robotoktól hangos az Öt éjjel Freddy pizzázójában.