Főoldal Előzetesek Nézd meg az Öt éjjel Freddy pizzázójában magyar szinkronos előzetesét
Előzetesek

Nézd meg az Öt éjjel Freddy pizzázójában magyar szinkronos előzetesét

Már magyar szinkronnal is elérhető a Blumhouse csapatának új filmje, az Öt éjjel Freddy pizzázójában.

72

Egy örökkévalóságnak tűnt kivárni, de a Universal Pictures végre bemutatta az Öt éjjel Freddy pizzázójában első előzetesét. A trailer betekintést enged abba, hogyan a Blumhouse Productions csapata miként képzelte el és dolgozta fel az elismert horror videójáték-sorozatot a filmvásznon.

A félelmetes horrorjáték-jelenségből vérfagyasztó moziesemény lesz, mert a Blumhouse – a M3GAN, a Fekete telefon és a Láthatatlan ember mögött álló stúdió – felvarázsolja a FIVE NIGHTS AT FREDDY’S filmet a vászonra. A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’s-nél nem lesz olyan könnyű túlélni.

A lenn látható trailer egy olyan felállással nyit, ami ismerős lehet az Öt éjjel Freddy pizzázójában rajongóinak. A biztonsági őrt, akit a játékosok irányítanak a játékban, itt Josh Hutcherson színész alakítja, aki leginkább Az éhezők viadala című filmekben lehet ismerős Peeta szerepében. Mike Schmidt biztonsági őr, aki elfogad egy állásajánlatot Matthew Lillard karakterétől, William Aftontól, a játékok fő antagonistájától, aki egyben a Fazbear Entertainment társalapítója is. Hogy a játékban látottakhoz képest egy kicsit emeljük a tétet, hiszen a Five Nights at Freddy’s nagyjából kizárólag a főszereplőre koncentrál, a biztonsági őr Mike lánya is vele van a Freddy Fazbear’s Pizzériában.

“A rémisztő horrorjáték-jelenség vérfagyasztó filmes eseménnyé válik, ahogy a Blumhouse – az M3GAN, A fekete telefon és A láthatatlan ember producere – az Öt éjjel Freddy pizzázójában című filmet feldolgozza a filmvásznon” – olvasható a film szinopszisában. “A film egy problémás biztonsági őrt követ, aki Freddy Fazbear’s Pizzériában dolgozni kezd. Miközben az első éjszakáját tölti a munkahelyén, rájön, hogy az éjszakai műszakot a Freddy’s-ben nem lesz olyan könnyű átvészelni”.

A szereplők Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, valamint Mary Stuart Masterson és Matthew Lillard. A FIVE NIGHTS AT FREDDY’S rendezője Emma Tammi, az írói Scott Cawthon, Emma Tammi és Seth Cuddeback. A film ikonikus báb karaktereit a Jim Henson’s Creature Shop készíti.

A Blumhouse Öt éjjel Freddy pizzázójában filmjét 2023. november 2-án mutatják be a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...