Főoldal Filmek Josh Hutcherson az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatására utalt
Filmek

Josh Hutcherson az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatására utalt

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában nagy sikere után jöhet a második rész.

283
Öt éjjel Freddy pizzázójában
Forrás: Universal Pictures

Az indie horror-videójáték 2023-ban végre megkapta a várva várt adaptációját a filmvásznon, és az Öt éjjel Freddy pizzázójában a Blumhouse eddigi legnagyobb bevételt hozó filmje lett. Az Universal hivatalosan még nem jelentette be, de az erős bevételi eredmények után elkerülhetetlennek tűnik a folytatás. És egyébként is, még bőven maradt ebben a történetben, amit el lehet mesélni a rajongóknak.

Josh Hutcherson, aki az első filmben Mike Schmidt biztonsági őrt alakította, kommentárjai erősen arra utalnak, hogy készül a folytatás. A Variety-nek nyilatkozva Hutcherson megköszönte a rajongói támogatást, és utalt rá, hogy bizony a színfalak mögött dolgoznak az új filmen.

Tudom, hogy jelenleg is azon dolgoznak, hogy kőbe véssék a történetet, és minél hamarabb el akarják kezdeni. Nyilvánvaló, hogy a rajongók elképesztőek és keményen dolgoznak. Az, hogy részese lehettem, annyira király és fenomenális volt.

Reméltük, hogy megszólítjuk a közönséget. De nem hiszem, hogy bárki, még a mi oldalunkon sem számítottunk arra, hogy ilyen hatással lesz a közönségre. Alig várom, hogy újra forgathassak. Emma Tammi, a rendezőnk fantasztikus volt, és olyan szórakoztató játszani ebben a világban. Izgatottan várom, hogy lássam, mit csinálnak legközelebb.

Josh Hutcherson

A Variety szerint Hutcherson azt is elmondta, hogy Az éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence is dobott neki egy kedves üzenetet, hogy megünnepelje a film kasszasikerét ugyanazon a hétvégén, amikor a Barátnőt felveszünk című filmje a Netflix toplista élére került. “Jen írt nekem egy sms-t, amikor a Freddy’s kijött” – mondta Hutcherson. “Azt írta: ‘Az én filmem az első a Netflixen, a tiéd pedig az első a kasszasikerlistán! Csapassuk!’ Erre én: ‘Szeretlek!'”.

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában a Blumhouse “legnagyobb” filmje

A negatív kritikák után ki gondolta volna, hogy ekkora siker lesz az...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmkritikák

Öt éjjel Freddy pizzázójában kritika

A robotoktól hangos az Öt éjjel Freddy pizzázójában.

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Box Office: A hatalmas visszaesés ellenére a 2. hétvégén is nyert az Öt éjjel Freddy pizzázójában

Zsinórban 2. hétvégén győztek a robotok az Öt éjjel Freddy pizzázójában.