Főoldal Előzetesek A galaxis őrzői: 3. rész klipjében Chris Pratt szájából elhangzik a Marvel Moziverzum első káromkodása
Előzetesek

A galaxis őrzői: 3. rész klipjében Chris Pratt szájából elhangzik a Marvel Moziverzum első káromkodása

Sokat kellett várni a káromkodásra, ami James Gunn szerint nem volt tervezett jelenet.

37

Durván egy héttel a premier előtt a Marvel Studios bemutatott egy jelenetsort James Gunn várva várt folytatásából, amiben a legszebb, hogy ebben a jelenetben hallhatunk először igazi káromkodást a Marvel Moziverzum 2008-as fennállása óta. A galaxis őrzői: 3. rész írójától és rendezőjétől azt is megtudtuk, miként sikerült felvenni ezt a jelenetet.

Nemcsak hogy nem volt tervben, de az utolsó pillanatban került be a filmbe, és nagy meglepetésre a Disney nem töröltette a részt, hanem meghagyták a végső vágásban. A tegnap bemutatott kisfilmben Peter Quill akcióra buzdítja legénységet, akik a Evolúció Mestere – a film főellensége – erői ellen készülnek összecsapásra. Amikor Nebulának (Karen Gillan) gondot okoz az autó ajtajának kinyitása, Quill előbb csak tétován figyeli társát, majd egyre frusztráltabbá válik, és végül azt mondja, hogy “nyisd ki a kibas*ott ajtót”.

A lenn megnézhető klipben cenzúrázva van a rész, de Gunn megerősítette, hogy magában a filmben tisztán kivehető lesz az angolban a bizonyos F-betűs szó, amit magyarban valószínűleg baz*megként fognak fordítani.

A jelenet után közösségi oldalán kérdezték a rendezőtől, hogy a Disney ugye nem fogja kivágni, vagy finomítani a szón, amire Gunn csak annyit felelt, hogy természetesen marad a film angol változatában a fucking szó.

Ezután arra is kíváncsiak voltak a rajongók, hogy lesz-e több káromkodós rész, amire a direktor elárulta, hogy a PG-13-as korhatár-besorolás miatt csak egy fért bele a filmbe, és ahogy már mondtuk, nem így tervezték, de Gunn a forgatáson erre kérte Prattet, hogy szóljon durvábban, amitől viccesebb lesz a jelenet.

A stúdió frissítette a film szinopszisát is, miszerint “a Marvel Studios A galaxis őrzői volume 3. részében a szeretett csapatunk, az s-fejek csapata éppen berendezkedik a Tudástérbe, de nyugalmuk nem tart sokáig, amikor Mordály viharos múltja megkísérti őket. Peter Quill, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, egy veszélyes küldetésre vállalkozik csapatával, hogy megmentse Mordály életét – egy olyan küldetésre, amely, ha nem sikerül, könnyen lehet, hogy az Őrzők végéhez vezet.”

A filmet írta és rendezte Gunn, amelyben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel mint Groot, Bradley Cooper mint Mordály, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter és Maria Bakalova szerepel.

A galaxis őrzői: 3. rész magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...