Joe Manganiello epikus megjegyzései a Batman filmről

Joe Manganiello tegnap Mark Madden rádióműsorában vendégeskedett, és a meccs szünetében a Batman-filmet is szóba hozták.

Joe Manganiello tegnap Mark Madden rádióműsorában vendégeskedett, és a meccs szünetében a Batman-filmet is szóba hozták.

Batman film kapcsán jó okunk van az izgalomra, már csak azért is, mert Joe Manganiello fogja játszani a film (egyik) gazfickóját. Korábban bejelentették, hogy Slade Wilson, vagyis Deathstroke lesz Batman egyik ellensége – bár többen állítják, hogy ő csak bűnbak lesz, és több ellensége lesz Gothamnek. A ComicBookMovie-on jelent meg írásban Manganiello és Mark Madden beszélgetése a tegnapi Pittsburg meccsről:

Mikor találkoztam Bennel, leültünk és beszéltünk a szerepről. A filmről is beszélgetni kezdtünk, és láttam, hogy mennyire lazán veszi a dolgot, azt hiszem a nézők meg fognak lepődni, mert ezen az úton még senki sem ment végig. Szerintem ez egy „frissítés” lesz, de ugyanakkor teljesen ismert is. Azzal amerre tart most a franchise szerintem mindenki nagyon boldog lesz. A film rendkívül akciódús lesz, benne lesz tényleg minden, amiért az emberek szeretik Batmant.

Manganiello lesz úgymond az egyik arca a Batman rebootnak, ő lesz az egyik mozgató rugója a képregényfilmnek, de azért Jeremy Irons (Alfred), J.K. Simmons (Gordon rendőrhadnagy) színészek is szerepet kapnak. A film rendezője és írója Ben Affleck, aki egyben a címszereplő is, és aki a DC Entertainment elnökével, Geoff Johnsszal közösen dolgozik jelenleg is a forgatókönyvön – erről is olvashattatok már nálunk, és pletykák szerint több gond is van a szkripttel.

A Batman film bemutatója még nem ismert, mint ahogy az sem, hogy a Warner Bros. mikor kezdni meg a forgatást. A stúdiónál egyelőre két olyan dátum (2018. október 5. és 2019. november 1. ) is szerepel, melyekre még nem jegyeztek be filmet. Vajon ezek egyikén mutatják be a Batmant, vagy egy harmadik időponton?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Az Aquaman előkészülete már novemberben elkezdődik

Next Article

Hány Easter Eggs-et számoltál össze a Doctor Strangeben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!