x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Aquaman előkészülete már novemberben elkezdődik

Hamarosan kezdik az Aquaman film előkészületeit Ausztráliában.

Az Aquaman előkészülete már novemberben elkezdődik
  • Publishednovember 9, 2016

Hamarosan kezdik az Aquaman film előkészületeit Ausztráliában.

Éppen hogy csak összecsomagolt Thor: Ragnarok stábja Gold Coastban található Village Roadshow Studiosban, érkezik is a következő szuperhős, méghozzá Aquaman. Az ausztrál lapnak egy forrás arról számolt be, hogy a Warner Bros. már novemberben megkezdi a munkákat a stúdióban. A film főszereplője Jason Momoa pár hete jelentette be, hogy a következő filmje, az Igazság ligája forgatása véget ért, így viszont sok ideje nem marad a pihenésre.

Szeptemberben már lehetett arról olvasni, hogy a filmet forgatni fogják az Egyesült Királyságban található Leavesden Studios falai között, és valahol Ausztráliában is. A Gold Coast Bulletin állt elő most egy cikkel, hogy november vége felé miután lebontották a Marveles díszleteket kezdődik az Aquaman előkészülete. A cikkben arra is kitértek, hogy a forgatás jövő év elején kezdődik, de pontos időpontot nem tudnak.

A film főszereplője a DC képregényekből ismert Black Manta lesz, akit sokan Atlantisz királyaként ismernek. Egy időben Michael K. Williams neve is szóba került a filmnél, azóta erről nem hallani, viszont amit tudunk, hogy a címszereplőt Jason Momoa fogja játszani, továbbá Amber Heard lesz Mera, és Willem Dafoet is láthatjuk Nuidis Vulko szerepében. (Velük már a jövő évi Igazság ligájában is találkozhatunk.)

James Wan rendezőt is faggatták már a filmről, aki elárulta, hogy ha összehasonlítjuk az 1984-es Michael Douglas és Kathleen Turner kasszasikerével, A smaragd románcával, akkor ahogy abban a filmben, úgy itt is vegyesen lesznek akció és romantikus jelentetek. A rendező hozzátette még, hogy a film főként Aquamanre és Merara fog fókuszálni, bár Mera kissé „vad” lesz, nem az a nő, akinek szívesen bájolognál.

A film szkriptjét Will Beall készítette James Wan és DC Filmek elnöke, Geoff Johns története alapján. A Warner Bros. stúdió az Aquaman képregényfilmet a The Flash mozi (2018. március 16.) és a Shazam (2019. április 5.) filmek között 2018. július 27-én mutatja be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.