Wide Screen
Image default
Filmek

Befejeződött a Thor: Ragnarok forgatása

Immáron hivatalosan is csomagolhat a Thor: Ragnarok stábja, mert befejezték a forgatást.

Immáron hivatalosan is csomagolhat a Thor: Ragnarok stábja, mert befejezték a forgatást.

A film rendezője, Taika Waititi egy live streamet tartott tegnap a Facebook-on, melyben bejelentették, hogy felvették a harmadik Thor részt, és közben pár apróságot is megosztott az új filmről. Ugyanakkor Tessa Thompson karakterét, Valkűrt eddig egy soha nem látott arcfestéssel láthattuk a videóban. Nem árulták el, hogy mit takarnak a fehér csíkok az arcán, ez teljesen új megjelenése, még képregényekben sem láttuk így.

A videó után nem sokkal a Marvel is megerősítette, hogy a Thor: Ragnarok-kal a távoli és mesés Ausztráliában elkészültek. A Facebook-os videó a forgatás utolsó napját örökítette meg. A videóban a rendező forog jobbra-balra, mesél a munkáról, de elkapja Chris Hemsworth-ot és Tessa Thompson-t is. Előbbi színész már teljesen civilben látható, fehér pólót visel a film logójával, míg Thompson-nak még a forgatás hevében átöltözni sem volt ideje, arcán felejtette a sminket. Felmerül a kérdés, hogy mi célt szolgál az arcfestés, lesz-e jelentősége a filmben, vagy a „divat” miatt választották. A karakteréről továbbra is keveset tudni, kérdéses, hogy milyen formában tűnik fel a filmben.

cvzhfpluaaa3dl__mini

Waititi a viccek között elszólta magát, hogy a filmben feltűnik Planet Hulk képregényből egy másik karakter is, méghozzá Miek. Miek-ről azt kell tudni, hogy kezdetben Hulk barátja, később viszont később egymás ellenségei lettek. Hogy a filmben milyen szerep jut majd Miek-nek, egyáltalán komoly feladata lesz-e, vagy csak beugrik, nem árulták el.

A Thor: Ragnarok-at 2017. november 3-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Lucasfilm megerősítette az egyik Star Wars-film és a Disney+ sorozat rendezőjét is

Kévés Bence Mihály

Minden a nézőkön múlik, hogy folytatást vagy előzményt kap a Tyler Rake: A kimenekítés

Kévés Bence Mihály

Chris Hemsworth szerint a Thor 4.-nek van a legjobb szkriptje, amit évek alatt olvasott

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat