Főoldal Sorozatok Jeremy Renner bejelentette, hogy felvették a Sólyomszem utolsó jelenetét
Sorozatok

Jeremy Renner bejelentette, hogy felvették a Sólyomszem utolsó jelenetét

Újabb Marvel-sorozat forgatása fejeződött be.

468
Sólyomszem

A tavalyi év elején kezdődött a Jeremy Renner főszereplésével forgatott Sólyomszem című Disney+ sorozat munkálata New Yorkban. A forgatásról több fotót is kaptunk, a rajongók nagy örömére megerősítést kapott később Hailee Steinfeld szerepe is a sorozatban, aki Kate Bishop karaktert formája meg. De Echo is bemutatkozik ebben a sorozatban, akiről szintén láttunk már néhány forgatási képet.

A new yorki forgatást követően a stáb az atlantai stúdióba költözött, ahol többnyire az összes Marvel alkotást forgatták. Minden jel szerint csak néhány nap maradt hátra a munkából, jobb esetben lehet, hogy már véget is ért a munka. Jeremy Renner még szerdán számolt be arról, hogy Clint Barton utolsó jelenetét is filmre vették, néhány órával korábban pedig már egy képet is megosztottunk arról, hogy milyen új jelmezt kapott a karakter.

Még a hét elején láttunk egy másik kulisszák mögötti fotót, amiben a színész úgy fogalmazott, hogy egyelőre ez az utolsó nap, de még nem jött el a búcsú ideje, hamarosan újra látjuk egymást.

A sztorival kapcsolatban sötétben tapogatózunk, mindössze annyit tudni, hogy Sólyomszem szárnyai alá veszi majd Bishopot (Hailee Steinfeld), és alighanem utolsó küldetésére indul a Bosszúálló. Ami pedig a Marvel terveit illeti, a Disney+ sorozat vezetheti fel a Fiatal Bosszúállókat, legalábbis a jelek erre utalnak.

Még nem tudni, hogy ki lesz a két főszereplő ellenfele a sorozatban, bár már kaptunk utalást a főgonoszra is, de azt már tudjuk, hogy ezt a hat új karaktert biztosan felvonultatják a Marvel Moziverzumban. Sőt, az is kiderült, hogy a Fekete Özvegy után Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében, azaz ő lesz a Marvel Moziverzum új Özvegye.

A tervek szerint 2021-ben szeretnék bemutatni a sorozatot, de pontos megjelenési dátumot még nem kapott a sorozat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.