Főoldal Sorozatok Hat új szereplővel bővült a Sólyomszem Disney+ sorozat, Vera Farminga, Tony Dalton és Florence Pugh is csatlakozott
Sorozatok

Hat új szereplővel bővült a Sólyomszem Disney+ sorozat, Vera Farminga, Tony Dalton és Florence Pugh is csatlakozott

Izgalmas szereplőgárdával készül a Sólyomszem-sorozat.

561
Sólyomszem

Mindössze két napja forgatják még csak a Sólyomszem című sorozatot, de már az egyik legjobban várt alkotássá lépett elő. A tegnapi nappal elrajtolt a forgatás, amiről több forgatási képet is kaptunk, így kapott megerősítést Hailee Steinfeld karaktere, Kate Bishop is, valamint még a sztorira is kaptunk utalást, hogy Clint Barton elveszti hallását, akárcsak a képregényekben.

A Variety számolt be a nagy hírről, hogy a sorozat további nagy nevekkel egészült ki, és egytől-egyig mindenki kulcsfontosságú szereplőt fog alakítani a Disney+ streamingszolgáltató sorozatában. Az Oscar-díjra jelölt színésznő, Vera Farmiga (Godzilla II. – A szörnyek királya, Démonok között) Eleanor Bishop szerepében mutatkozik be, ő alakítja majd Kate Bishop édesanyját. Fra Fee (A nyomorultak) Kazi lesz, más néven Kazimierz Kazimierczak-nek is ismerik, egy gonosz karakter, akit a képregények szerelmesei úgy is ismernek, mint Bohóc.

És akkor még nem értünk a lista végére! Tony Dalton (Better Call Saul) kapta Jack Duquesne szerepét. Ő a főszereplő, Clint Barton mentora a képregényekben, szóval ez azt vetíti előre, hogy kapunk néhány visszaemlékezést is a sorozatban. Alaqua Cox egy teljesen új belépő lesz a szakmában, a Sólyomszem-sorozatban mutatkozik be először a képernyőn, méghozzá Maya Lopez, azaz Echo szerepében.

És végezetül megerősítést kapott egy korábbi hír is, miszerint a Fekete Özvegy után Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében. Ez egyben azt is jelentheti, hogy Natasha után megtalálták a Marvel Moziverzum következő Özvegyét. Elképesztően erős szereplőgárdával erősít a Marvel Moziverzum, ami már eddig sem panaszkodhatott. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban úgy fogalmazott, hogy a sorozatok elengedhetetlenül fontosak lesznek a jövőben, és látva a sorozatok büdzséjét és a sztárokat, nem viccelt Feige.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események