Főoldal Sorozatok A Fekete Özvegy egyik szereplője is ott lehet a Sólyomszem Disney+ sorozatban, de nem ő!
Sorozatok

A Fekete Özvegy egyik szereplője is ott lehet a Sólyomszem Disney+ sorozatban, de nem ő!

Lehet, hogy az egyik Özvegy csatlakozik a Sólyomszem-sorozathoz?

519
Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy-filmet szerették volna bemutatni a mozikban, ami után sokkal okosabbak lennénk a jövőre tekintve. Azt már tudjuk, hogy Scarlett Johansson utoljára játssza el Natasha Romanoffot, hiszen a Bosszúállók: Végjátékban a karakter feláldozta magát a Lélekkőért. Több kérdésünk is van a folytatásra nézve, és az egyik éppen az, hogy milyen sors vár a Fekete Özvegy címre, esetleg valaki mást látunk majd ebben a szerepben?

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Ezzel kapcsolatban már több teória is született, hogy Yelena Belova örökölheti majd meg ezt a címet. Sokan úgy gondolják, nem lehet véletlen, hogy a tehetséges Florence Pugh színésznőt kérték fel az egyik Fekete Özvegy szerepre, szerintük ugyanis számolni kell a karakterrel a jövőben is. Bár a karakter csak jövőre debütál a Marvel színeiben, lehet, hogy a vártnál jóval előbb visszatér, ugyanis pletykák szerint leghamarabb a Sólyomszem Disney+ sorozatában látjuk majd.

A The Direct számolt be a felfedezésről, hogy Florence Pugh is szerepet kaphat a sorozatban. Túl sok részlet nem áll rendelkezésre, de Belova várhatóan „egy Ronin-ihletésű jelmezt” viselhet, ami nagyon hasonlít majd Clint Barton szereléséhez a Bosszúállók: Végjátékban. Reméljük, hogy hamarosan okosabbak leszünk, hiszen a sorozat forgatását már a hét közepén elkezdik New Yorkban.

A Marvel Studios egyelőre nem erősítette meg a pletykákat, hogy milyen szerepet kap Belova a folytatásban, vagy egyáltalán számolni kell-e a karakterrel, de a rajongók meggyőződéssel állítják, hogy ő lesz Natasha Romanoff utódja, miután testvére meghalt a Végjátékban. Belova szerepének már csak azért is lehet fontos szerepe a sorozatban, hiszen Barton szoros barátságban állt Tashával, még egy küldetésen is részt vettek Budapesten – amit elmesélnek majd a filmvásznon jövőre.

Fekete Özvegy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események