Sólyomszem

A Sólyomszem Disney+ sorozat is megkapta az engedélyt, New Yorkban forog jövő héttől

Jövő héten újabb Disney+ Marvel-sorozat rajtol el.

A dolgok állása szerint a Ms. Marvel-sorozat után jövő héten elkezdődhet a Sólyomszem-sorozat forgatása is, legalábbis arról értesültünk, hogy a Marvel Studios megadta a zöld jelzést, és jövő hét közepétől New Yorkban kezdetét veszi a munka. Lehet, hogy még mindig nem derült ki, hogy ki bújik Kate Bishop szerepébe, bár erre a szerepre a legnagyobb esélye Hailee Steinfeldnek van.

A COVID miatt az idei évben egy alkotást sem tudtak bemutatni a Marvel Moziverzumból, azonban az események felgyorsultak a szünet után. A Marvel Studios és Kevin Feige nem vesztegeti az időt, s a nyár óta gőzerővel készülnek a 4. és már az 5. fázis alkotásai. Alig rajtolt el Iman Vellani főszereplésével a Ms. Marvel Disney+ sorozat fényképezése, hamarosan újabb produkciónál csattan el a csapó. Perpillanat több alkotást is párhuzamosan egymás mellett forgatnak az atlantai stúdióban, a The Falcon and the Winter Soldier és Ms. Marvel sorozatok mellett a Pókember 3. rész is itt készül.

Jeremy Renner már megkezdte a felkészülést a forgatásra, több képet is megosztott edzésről, és mint látható a lenti képen, Brooklynban már kihelyezték az értesítőket, hogy New York utcáin hamarosan lezárásokra kell számítani hollywoodi produkció munkálatai miatt.

Brooklyn nem ismeretlen a képregények szerelmeseinek, hiszen Matt Fraction számában Sólyomszem útja itt keresztezte a gonosz Tracksuit Mafiát, bár egy korábbi pletyka szerint Madame Masque lehet majd a főhős ellenfele. Szigorú titoktartás előzi meg a sztorit, de kiindulva az Anchor Point munkacímből, a sorozat Kate Bishopra fókuszálhat majd, ahogy tette azt hasonló címmel a nagysikerű képregény.

Total
3
Shares
Previous Article

KRITIKA: Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

Next Article

Ilyen lesz a Cyberpunk 2077 magyarul

Related Posts