x
BREAKING Sorozatok

UPDATE: Iman Vellani egy házilag barkácsolt Marvel Kapitány jelmezben a Ms. Marvel Disney+ sorozat forgatásán

A Ms. Marvel-sorozat forgatása elkezdődött.

UPDATE: Iman Vellani egy házilag barkácsolt Marvel Kapitány jelmezben a Ms. Marvel Disney+ sorozat forgatásán
  • Publishednovember 19, 2020

A Marvel Studios minden eddiginél nagyobb fokozatra kapcsolt, és a mozifilmek mellett párhuzamosan több Disney+ sorozaton is dolgoznak. A kényszerszünet után nyár végén visszatértek befejezni a félbemaradt filmeket, köztük az Örökkévalókat, kezdetét vette a Pókember 3. fényképezése, jövő hónaptól a Doctor Strange folytatása forog, mellettük pedig gőzerővel dolgoznak a sorozatokon is.

Bár az idei évre beígért két Disney+ sorozatról le kellett mondanunk, de a következő években el leszünk kényeztetve. Januárban érkezik a WandaVision, majd utána a The Falcon and the Winter Soldier, de a Loki is képernyőre kerül, de ezek mellett Sólyomszem és Kate Bishop, She-Hulk, Holdlovag és természetesen Ms. Marvel is érkezik a tévék képernyőire. Utóbbi forgatása már kezdetét is vette – derült ki a friss forgatási képekből.

Még szeptember végén hullt le a lepel, hogy Iman Vellani kapta Ms. Marvel, azaz Kamala Khan szerepét a legújabb Disney+ sorozatban. Alig két hónapra a bejelentés után pedig már forog a sorozat. A Just Jared osztotta meg az első képeket Iman Vellani karakteréről. A képeken Vellani, mellette pedig egy másik bicikliző színész, aki szintén maszkot visel.

Hogy hány részből áll a sorozat, és kik lesznek a rendezők, egyelőre nem teljesen tiszta, az viszont már garantált, hogy a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah lehetőséget kapott. De az Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy, valamint Meera Menon is kipróbálja magát a kamerák túloldalán. Utóbbi számára nem ismeretlen a terep, hiszen korábban olyan képregények adaptációin dolgozott, mint a Titánok vagy a The Punisher.

Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle spéci eszköz nélkül is megy a dolog. Kamala Khan főhőst Carol Danvers ihlette meg, aki később eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A karakterrel legutóbb a Marvel’s Avengers című videojátékban találkozhattak a rajongók.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.