Wide Screen
Image default
Sorozatok

Nagyon beszédes munkacímet kapott a Sólyomszem Disney+ sorozata, ami egyben utalás is

Kate Bishop szerepe eddig sem volt titok, erre most ráerősítettek.

A Marvel Studios még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a Jeremy Renner főszereplésével tervezett Sólyomszem-sorozatot, ami felvezeti majd Kate Bishop új karaktert a Marvel Moziverzumban. A projektről már több hírt is olvasni lehetett, köztük arról, hogy bizonytalan időre elhalasztották a forgatást Hailee Steinfeld elfoglaltsága miatt, de még a főszereplő leváltásáról is beszéltek magánéleti problémái után.

Korábban több külföldi forrás is megerősítette, hogy a Clint Barton és Kate Bishop sorozatának forgatását szeptemberben kezdik, de jelen körülményekre való tekintettel nem tudni, hogy ez miben módosul, elkezdik a forgatást, vagy eltolják. Bár bizonytalanná vált a koronavírus-járvány miatt a forgatás kezdési időpontja, ám a Marvel Studios már címet is adott a projektnek. A Murphy’s Multiverse úgy tudja, hogy az Anchor Point címre keresztelték, ami kifejezetten árulkodó lehet a képregények szerelmeseinek.

Kelly Thompson mutatta be azt a Sólyomszem képregényt, ami elsősorban Kate Bishopra fókuszált. A képregény széles körben elterjedt, s nagy elismerést kapott. A forgalomban kapható első hat számot kitalálhatjátok, szintén Anchor Point-nak hívják. Véletlen egybeesés is lehet, de ez akár azt is jelentheti, hogy Thompson műve nagy hatással volt a Marvel csapatára, s az írott lapokat fogják részben feldolgozni majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat