Főoldal Sorozatok Nagyon beszédes munkacímet kapott a Sólyomszem Disney+ sorozata, ami egyben utalás is
Sorozatok

Nagyon beszédes munkacímet kapott a Sólyomszem Disney+ sorozata, ami egyben utalás is

Kate Bishop szerepe eddig sem volt titok, erre most ráerősítettek.

454
Sólyomszem

A Marvel Studios még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a Jeremy Renner főszereplésével tervezett Sólyomszem-sorozatot, ami felvezeti majd Kate Bishop új karaktert a Marvel Moziverzumban. A projektről már több hírt is olvasni lehetett, köztük arról, hogy bizonytalan időre elhalasztották a forgatást Hailee Steinfeld elfoglaltsága miatt, de még a főszereplő leváltásáról is beszéltek magánéleti problémái után.

Korábban több külföldi forrás is megerősítette, hogy a Clint Barton és Kate Bishop sorozatának forgatását szeptemberben kezdik, de jelen körülményekre való tekintettel nem tudni, hogy ez miben módosul, elkezdik a forgatást, vagy eltolják. Bár bizonytalanná vált a koronavírus-járvány miatt a forgatás kezdési időpontja, ám a Marvel Studios már címet is adott a projektnek. A Murphy’s Multiverse úgy tudja, hogy az Anchor Point címre keresztelték, ami kifejezetten árulkodó lehet a képregények szerelmeseinek.

Kelly Thompson mutatta be azt a Sólyomszem képregényt, ami elsősorban Kate Bishopra fókuszált. A képregény széles körben elterjedt, s nagy elismerést kapott. A forgalomban kapható első hat számot kitalálhatjátok, szintén Anchor Point-nak hívják. Véletlen egybeesés is lehet, de ez akár azt is jelentheti, hogy Thompson műve nagy hatással volt a Marvel csapatára, s az írott lapokat fogják részben feldolgozni majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.