Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy-filmben végre választ kapunk arra, hogy milyen küldetésen vett részt Natasha és Sólyomszem Budapesten

A sokat emlegetett kaland képernyőre kerül Budapestről.

Egy Marvel-film, amiben Budapest tényleg Budapest lesz. Ez azért olyan fontos a rajongóknak, mert Scarlett Johansson megerősítette, hogy az önálló Fekete Özvegy-filmből választ kapunk arra a sokat hallott kérdésre, hogy mi történt Budapesten. Sólyomszem és Natasha először az első Bosszúállók-filmben beszélt a budapesti küldetésről, majd tavaly a Bosszúállók: Végjátékban hallottunk ismét utalást a fővárosi kalandra, de mindeddig nem derült ki, hogy milyen küldetésen vettek részt Budapesten.

Többek között erre a kérdésre is választ kapunk majd a Fekete Özvegy-filmből, árulta el a főszereplőt alakító Scarlett Johansson. Emellett a filmből többet megtudunk majd a karakter múltjáról. Bár a Marvel Moziverzumban többször is kaptunk utalást a volt KGB-és orosz kém múltjára, de múltjáról nem sokat tudunk. Natasha több filmben is feltűnt, de csak a jövő májusra halasztott önálló rész lesz az első darab, aminek középpontjában Natasha áll. Úgy tűnhet, hogy egy igazi eredettörténetet mesélnek el, de nem így van, hiszen a film az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik.

A film lehetőséget ad arra, hogy közelebbről is megismerjük a címszereplőt. Ahogy az előzetesekben láttuk, Natasha régi barátaival találkozik, hogy közös erővel vessenek véget annak a helynek, ahol minden elkezdődött. Célpontjuk a Vörös Szoba lesz, amit Kiképző irányít. Miközben visszatérnek oda, ahol minden kezdődött, beleássuk magunkat a karakter múltjába, hogy válaszokat kapjuk a kérdésekre. Hála a Marvel Studios arra is választ ad, hogy mi történt Dreykov lányával Budapest utcáin.

Fekete Özvegy Sólyomszem

Mindannyian egyetértettünk abban, hogy ki kell derítenünk, mi történt Budapesten. Ez azzal indult, hogy Joss Whedon bedobta a Bosszúállók-filmben, ami egy vicces pillanatot szült Sólyomszem és Fekete Özvegy között. Amikor Clint és Natasha történetükről beszélgetnek, és kapsz egy kis vicces húsvéti tojást, ami teóriákhoz vezetett később. Arra gondoltunk, ha nem térünk vissza Budapestre, és nem derítjük ki valójában mi történt ott, a rajongók elégedetlenek lesznek. Kíváncsi voltam, hogy mi történt ott?

Gyakran beszéltünk arról, hogy mi mehet végbe Natasha fejében. Úgy gondolom, hogy Natashát kísérti az a tény, hogy van egy ilyen múltja, amiért olyan bűnösnek érzi magát. Befejezetlen biznisz kísérti őt, ami mind a budapesti kalandból ered. A Fekete Özvegy arról szól, hogy mi történt Budapesten, de ez egy hatalmas kiindulási pont volt számunkra, hogy megértsük Natasha terheinek nehézségét.Scarlett Johansson

A Marvel’s Black Widow: The Official Movie Special Book című könyvben kapott végre megerősítést, hogy a filmvásznon is látjuk majd a budapesti kalandot, de ahogy fogalmazott a színésznő, nem ezen lesz a hangsúly. Nehéz megmondani, hogy milyen formában dolgozzák fel ezt a kalandot. Ezek után már tényleg nem tartjuk lehetetlennek, hogy Jeremy Renner is feltűnik a filmben. Egy másik Bosszúállóról egyébként is pletykáltak. Kezdetben Vasembert tartották vendégszereplőnek, de egyre több jel utal rá, hogy Sólyomszem lesz ez a titokzatos másik szereplő.

A Fekete Özvegy bemutatóját 2021. május 7-ére csúsztatta a Marvel Studios.

Total
15
Shares
Previous Article

Véget ért a találgatás, érkezik a Mass Effect Legendary Edition

Next Article

12 perces Demon’s Souls különkiadással tért vissza a State of Play

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!