Wide Screen
Image default
Filmek

Scarlett Johansson nem akarta, hogy Fekete Özvegy eredettörténetet kapjon

A Fekete Özvegy-film főszereplőjét alakító Scarlett Johansson osztotta meg, hogy miért nem lett a film egy eredettörténet vagy kémfilm.

A Fekete Özvegy-film bejelentése után többen is úgy gondolták, hogy eredettörténetben mesélik el a volt KGB-és ügynök előéletét, azonban Scarlett Johansson korábban már megerősítette, hogy a film az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, vagyis elfelejthetjük az eredeti elgondolást és a budapesti kalandot is Sólyomszemmel.

A filmből a San Diego-i Comic-Conon már leadtak egy rövid jelenetet, de előzetest mindeddig még nem láttunk, bár többen is úgy gondolják, hogy a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt még érkezni fog a trailer. Most azonban a színésznő a Vanity Fair lapnak elmagyarázta, hogy miért nem beszélhetünk eredettörténetről:

Nem akartam, hogy eredettörténetről és kemkedésről szóljon. Nem akartam, hogy felszínesnek érezzük, csak meg akartam csinálni a filmet, ami valóban illeszkedik a karakterhez. Olyan hosszú időt töltöttem a rétegek egymásra helyezésével, és úgy éreztem, hogy ha nem mélyülünk el a történetben, akkor nincs értelme elkészíteni. Mert elégedett voltam azzal, ahogy befejeztem a munkám a Végjátékban. Örülnék, ha ezt is boldogan fejezném be. Szóval nemcsak azért csináltam meg a filmet, hogy tejeljen valamit, más okból kifolyólag.
Scarlett Johansson

A színésznő megjegyezte még, hogy a film olyan kemény dolgokat boncolgat majd, mint az önbizalom, a bizonytalanság, a szégyen, csalódás és megbánás, de ezeken felül rengeteg más dolog lesz még a filmben. A Fekete Özvegy-film bemutatóját május 1-jére tűzték ki.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

A galaxis őrzői vol. 3. – James Gunn írja és rendezi a harmadik részt is

Kévés Bence Mihály

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor augusztus végén érkezik a Pókember: Idegenben rendezői vágása

Kévés Bence Mihály

Klipet és TV Spotot is bemutattak a Pókember: Hazatéréshez

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább