Fekete Özvegy

Scarlett Johansson nem akarta, hogy Fekete Özvegy eredettörténetet kapjon

A Fekete Özvegy-film főszereplőjét alakító Scarlett Johansson osztotta meg, hogy miért nem lett a film egy eredettörténet vagy kémfilm.

A Fekete Özvegy-film főszereplőjét alakító Scarlett Johansson osztotta meg, hogy miért nem lett a film egy eredettörténet vagy kémfilm.

A Fekete Özvegy-film bejelentése után többen is úgy gondolták, hogy eredettörténetben mesélik el a volt KGB-és ügynök előéletét, azonban Scarlett Johansson korábban már megerősítette, hogy a film az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, vagyis elfelejthetjük az eredeti elgondolást és a budapesti kalandot is Sólyomszemmel.

A filmből a San Diego-i Comic-Conon már leadtak egy rövid jelenetet, de előzetest mindeddig még nem láttunk, bár többen is úgy gondolják, hogy a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt még érkezni fog a trailer. Most azonban a színésznő a Vanity Fair lapnak elmagyarázta, hogy miért nem beszélhetünk eredettörténetről:

A színésznő megjegyezte még, hogy a film olyan kemény dolgokat boncolgat majd, mint az önbizalom, a bizonytalanság, a szégyen, csalódás és megbánás, de ezeken felül rengeteg más dolog lesz még a filmben. A Fekete Özvegy-film bemutatóját május 1-jére tűzték ki.

Fekete Özvegy
Total
6
Shares
Previous Article

Itt vannak a decemberi PS Plus játékok!

Next Article

Az Xbox-nál sem voltak restek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!