Wide Screen
Image default
Filmek

Scarlett Johansson megerősítette, hogy mikor játszódik a Fekete Özvegy-film

Eddig csak elképzelésünk volt, hogy mikor is játszódhat a Fekete Özvegy-film, most azonban Scarlett Johansson megerősítette, időben mikor is játszódik a történet.

Eddig csak elképzelésünk volt, hogy mikor is játszódhat a Fekete Özvegy-film, most azonban Scarlett Johansson megerősítette, időben mikor is játszódik a történet.

Scarlett Johansson karaktere, Natasha Romanoff ügynök még a Vasember 2. részében mutatkozott be 2010-ben, de kiemelt figyelmet csak a Bosszúállók: Végjátékban kapott, mikor feláldozta magát a Lélekkőért. A karakter az elmúlt tíz évben több kérdést felvetett, nem sokat tudunk meg sötét múltjáról, de talán a jövő májusban érkező Fekete Özvegy-film több kérdésre is válaszokkal szolgál majd.

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésznővel, aki a beszélgetés során megerősítette, hogy a film az Amerika kapitány: Polgárháború után játszódik, amikor Nat bujkálásra kényszerült, amiért segített Steve Rogersnek megszökni Berlinből. Ugyanakkor a karakter múltjáról is sokat megtudunk majd a filmből.

Bárki másnál jobban ismerem őt. Milyen volt a gyerekkora? Milyen kapcsolatot ápolt a felsőbb vezetőkkel? Ez a karakter határozott és többdimenziós, de sok trauma érte, ami egy ismeretlen élethez vezetett. Annak érdekében, hogy ezen a kiemelkedő szinten működhessék, valószínűleg sok dolgot hátra kellett hagynia.

A Fekete Özvegy-film pontos története egyelőre nem ismert, de legalább most megerősítették, hogy nem egy előzményfilmet látunk jövőre, hanem a Marvel Moziverzum grandiózus fináléja előtt járunk. A San Diego-i Comic-Conon egy másik dolgot is megerősítettek, mégpedig azt, hogy a filmnek több Fekete Özvegye is lesz. De hogy Natnek mi dolga akadt Kiképzővel, egyelőre nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy a Budapest utcáin is forgatott filmben megjelenik-e Sólyomszem, akivel többször is utalást tettek a budapesti kalandra.

Cate Shortland rendező Fekete Özvegy-filmjét 2020. május 1-jén mutatják be a mozikban.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat