Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] Koncepciós képet kaptunk a Fekete Özvegy-film gonosztáról, Kiképzőről

Miután tegnap a Marvel Studios panelja véget ért a San Diego-i Comic-Conon, a stúdió egy koncepciós rajzot osztott meg Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-szólófilmről.

Miután tegnap a Marvel Studios panelja véget ért a San Diego-i Comic-Conon, a stúdió egy koncepciós rajzot osztott meg Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-szólófilmről.

Lehet, hogy a Marvel Studios tegnap este a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a Marvel Moziverzum 4. fázisát, de konkrét részleteket nem osztott meg a különféle alkotásokról, szerencsére azonban Andy Park koncepcióművész egy vázlatot is megosztott a bejelentés után Scarlett Johansson szólófilmjéről. Így végre nem csak forgatási fotókon, hanem vázlaton is megcsodálhatjuk Kiképzőt, aki a Fekete Özvegy-film főellensége lesz majd.

Ahogy korábban is láthattuk a Budapest utcáiról kiszivárgott forgatási képekből, a karakter pajzsot kapott, és egy olyan maszkot visel, ami elsőre nem hasonlított a képregényekből ismert koponyafejes mintára, de ha jobban megnézzük a most közzétett képet, akkor már megjelentek az ismert vonások.

Kiképző Fekete Özvegy

Kevin Feige nem árulta el, hogy a film melyik eseményt fogja feldolgozni, pusztán annyit sikerült kiszedni a Marvel Studios elnökéből, hogy a szólófilm az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei között játszódik majd. Szomorkodásra így sincs okunk, habár a film nem a budapesti kalandot fogja feldolgozni Jeremy Renner Clint Barton karakterével, de elmondhatjuk, hogy hazánkban is forgattak egy Marvel-filmet.

A Fekete Özvegy-filmet 2020. május 1-jén fogják bemutatni a nagyérdeműnek.

Még több a témában...

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat