Fekete Özvegy

[SDCC 2019] Rachel Weisz elárulta, hogy hány Fekete Özvegy lesz Scarlett Johansson szólófilmjében

Múlt hétvégén a San Diego-i Comic-Conon hivatalosan is bejelentették a Fekete Özvegy-szólófilmet és annak teljes szereplőgárdáját.

Múlt hétvégén a San Diego-i Comic-Conon hivatalosan is bejelentették a Fekete Özvegy-szólófilmet és annak teljes szereplőgárdáját.

Most hogy túl vagyunk a Marvel Studios Comic-Con előadásán, egy fokkal közelebb kerültünk a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásaihoz, annak is az első részéhez, a Fekete Özvegy-filmhez. Kevin Feige és Scarlet Johansson közösen leplezték le Natasha Romanoff ügynök saját mozifilmjét, amit 2020. május 1-jén fognak bemutatni a nagyérdeműnek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Hall H után Rachel Weisz több dolgot is elárult a Fekete Özvegy-filmből, bár azt nem sikerült kihúzni belőle, hogy pontosan milyen karaktert alakít a filmben, csak annyit tudtunk meg, hogy Melina-nak hívják a filmben, illetve hogy ő is egy Fekete Özvegyet játszik, azaz volt KGB-és titkos ügynököt.

A film kezdetére Melina már kém, de csak az ötödik alkalommal ment át a Vörös Szoba programján. Még kiskorában elkezdték a kiképzését. Egy kitűnő kém és bérgyilkos, de nem mondhatok ennél többet, hogy kapcsolatba került-e valaki mással. […] Meglepő számú Fekete Özvegy lesz a filmben. Jómagam is az vagyok, ahogy Scarlett és Florence is az. Sok más karakterről ki fog derülni, hogy Fekete Özvegy.

A film sztorijáról nem sokat tudunk, de a történet az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időket öleli majd át, tehát a híres budapesti kalandot nem kapjunk teljes egészében vissza, pedig Barton és Natasha a Végjátékban is tett utalást rá.

Rachel Weisz

Total
1
Shares
Previous Article

Íme a fegyverkovácsolás Call of Duty Modern Warfare-ben

Next Article
Comic-Con Stephen McFeely Christopher Markus

[SDCC 2019] A Bosszúállók: Végjáték írói saját panellel készültek a San Diego-i Comic-Conra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!