Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] Rachel Weisz elárulta, hogy hány Fekete Özvegy lesz Scarlett Johansson szólófilmjében

Múlt hétvégén a San Diego-i Comic-Conon hivatalosan is bejelentették a Fekete Özvegy-szólófilmet és annak teljes szereplőgárdáját.

Múlt hétvégén a San Diego-i Comic-Conon hivatalosan is bejelentették a Fekete Özvegy-szólófilmet és annak teljes szereplőgárdáját.

Most hogy túl vagyunk a Marvel Studios Comic-Con előadásán, egy fokkal közelebb kerültünk a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásaihoz, annak is az első részéhez, a Fekete Özvegy-filmhez. Kevin Feige és Scarlet Johansson közösen leplezték le Natasha Romanoff ügynök saját mozifilmjét, amit 2020. május 1-jén fognak bemutatni a nagyérdeműnek.

A Hall H után Rachel Weisz több dolgot is elárult a Fekete Özvegy-filmből, bár azt nem sikerült kihúzni belőle, hogy pontosan milyen karaktert alakít a filmben, csak annyit tudtunk meg, hogy Melina-nak hívják a filmben, illetve hogy ő is egy Fekete Özvegyet játszik, azaz volt KGB-és titkos ügynököt.

A film kezdetére Melina már kém, de csak az ötödik alkalommal ment át a Vörös Szoba programján. Még kiskorában elkezdték a kiképzését. Egy kitűnő kém és bérgyilkos, de nem mondhatok ennél többet, hogy kapcsolatba került-e valaki mással. […] Meglepő számú Fekete Özvegy lesz a filmben. Jómagam is az vagyok, ahogy Scarlett és Florence is az. Sok más karakterről ki fog derülni, hogy Fekete Özvegy.

A film sztorijáról nem sokat tudunk, de a történet az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időket öleli majd át, tehát a híres budapesti kalandot nem kapjunk teljes egészében vissza, pedig Barton és Natasha a Végjátékban is tett utalást rá.

Rachel Weisz

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat