Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Megerősítették a Fekete Özvegy-filmet és annak főgonoszát

Egészen a San Diego-i Comic-Conig kellett várnunk a Fekete Özvegy-szólófilm megerősítésére.

A Marvel Moziverzum 4. fázisát rögtön Scarlett Johanson nevével fémjelzett a Fekete Özvegy-szólófilm indítja, amit pár hete még Budapest utcáin forgattak. Kevin Feige nem árult el sokat a filmről, pusztán annyit tudunk, hogy a film Natasha Romanoff volt KGB-és ügynökre fókuszál majd mielőtt a S.H.I.E.L.D. ügynökévé és Bosszúállóvá vált volna.

Johansson címszereplő mellett további színészeket is bejelentettek a színpadon, így O-T Fagbenle, a Golden Globes-díjra jelölt David Harbour a Stranger Things sztárja, Florence Pugh (Fighting with My Family), Ray Winstone (The Departed) és az Oscar-díjas Rachel Weisz is feltűnik majd a filmben. Továbbá azt is megerősítették nekünk, hogy a forgatási képeken valóban Kiképzőt láttuk, de hogy ki bújt a maszk mögé, azt egyelőre homály fedi.

A Fekete Özvegy-film egy előzményfilm lesz, ami igyekszik fényt deríteni Nat féltve őrzött titkaira, amely segítségével jobban megérthetjük a karakter sötét múltját. A filmet az ausztrál rendezőnő, Cate Shortland (Lore) dirigál, aki Jac Schaeffer szkriptjéből mutatja be a rajongóknak Natasha múltját.

A Fekete Özvegy-szólófilmet 2020. május 1-jén mutatják be a rajongóknak.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

KRITIKA: Vasember 3.

Kiss Zita

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat