Fekete Özvegy

A legújabb Fekete Özvegy-film forgatási képek felfedték, hogy mikor játszódik a film

Sok rajongó abban bízott, hogy a Fekete Özvegy-film egy eredettörténet lesz, s az 1990-es években fog játszódni, ehhez képest az új képek másról árulkodnak.

Sok rajongó abban bízott, hogy a Fekete Özvegy-film egy eredettörténet lesz, s az 1990-es években fog játszódni, ehhez képest az új képek másról árulkodnak.

A Marvel Studios hivatalosan még mindig nem erősítette meg a Fekete Özvegy-filmet, ennek ellenére Scarlett Johansson már Budapest utcáin forgatja a szólófilmet, amiről több forgatási képet is láttunk már. Így bukhatott le a film főellensége is, aki Kiképző lehet, azonban a legfrissebb képeknek sajnos mást is megtudtunk a filmről, mégpedig hogy nem a ’90-es években fog játszódni, így a sokat hallatott budapesti kaland Natasha Romanoff és Clint Barton között továbbra is várat magára. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Már korábban is pletykáltak arról, hogy a történet nem fog visszanyúlni évtizedeket a Marvel Moziverzum idővonalán, de azért bíztunk benne, hogy a budapesti történet megelevenedik a filmvásznon. Erre most rácáfoltak, ugyanis a napokban Scarlett Johansson színésznőt egy 2017-es BMW 5 Series Touring Wagon volánja mögött látták a forgatáson, így a film a 2016-os Amerika kapitány: Polgárháború után, de még a Bosszúállók: Végtelen háború előtt játszódik, hiszen a karakter haja a képeken még vörös.

A forgatási képek arról árulkodnak, hogy a Fekete Özvegy-film egyik központi témája a Y2K számítógép-vírus lehet, amiről egy időben rendkívül sok pletyka megjelent. Ugyanakkor még mindig ott lebeg a remény, hogy fővárosunk valóban Budapest lesz a filmvásznon, s nem más helyszínként fog megjelenni a sztoriban.

A Fekete Özvegy-filmet jövő hónapban a San Diego-i Comic-Conon fogják bejelenteni, ahol minden bizonnyal még előzetest is láthatnak a rajongók.

Fekete Özvegy

Total
13
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A magyar mozikban is bemutatják a Bosszúállók: Végjáték bővített változatát

Next Article

AAA címekkel támad majd a "PS5" is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!