Wide Screen
Image default
Filmek

Már Budapest utcáin forgatják a Fekete Özvegy-szólófilmet

A Fekete Özvegy-film forgatását néhány hete teljes titokban Norvégiában kezdték, most pedig már Budapest utcáin látták a stábot.

A Fekete Özvegy-film forgatását néhány hete teljes titokban Norvégiában kezdték, most pedig már Budapest utcáin látták a stábot.

A Bosszúállók: Végjáték után Scarlett Johansson egy előzményfilmben tér vissza Natasha Romanoff volt KGB-és titkosügynök szerepében, ami a korábbi pletykákkal ellentétben nem a híres budapesti kalandot fogja megfilmesíteni Clint Barton (Jeremy Renner) közös kalandjáról, hanem a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték közötti időt öleli körbe, ám ennek ellenére is Budapestre látogattak – reméljük, rácáfolnak a pletykákra, és a budapesti kalandot fogják mégis megfilmesíteni.

Az elmúlt napokban több forgatási kép is megjelent a filmről, a legújabbakat viszont már itt Magyarországon készítették, s ahogy látható a képeken, Johansson nem egyedül érkezett Budapestre. A képeken Florence Pugh színésznőt is kiszúrhattuk.

És ezzel egy időben a film logójára is fény derült a forgatási napon:

Fekete Özvegy

A napokban egy másik világsztár is csatlakozott a már amúgy is nagy nevekkel teletűzdelt Fekete Özvegy-film szereplőgárdájához, hiszen David Harbour és Rachel Weisz is szerepelni fog benne. Most a Variety értesülései szerint a Szexi dögből Ray Winstone is aláírt egy titokzatos szerepre, bár egy nemrégiben megjelent jelentésben egy kormányügynökről olvashattunk, aki Scarlett Johansson mentoraként említenek. Így nem kizárt, hogy Winstone-t abban a szerepben látjuk.

A Marvel Studios hivatalos közleményt még nem adott ki a filmről, ám Kevin Feige az elmúlt napokban látszólag megerősítette nekünk, hogy a Fekete Özvegy-film egy előzmény lesz. A filmet jövő hónapban a San Diego-i Comic-Con paneljén fogják bejelenteni a Marvel Moziverzum 4. fázis filmjeivel együtt.

Ray Winstone

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat