Wide Screen
Image default
Filmek

Már Budapest utcáin forgatják a Fekete Özvegy-szólófilmet

A Fekete Özvegy-film forgatását néhány hete teljes titokban Norvégiában kezdték, most pedig már Budapest utcáin látták a stábot.

A Bosszúállók: Végjáték után Scarlett Johansson egy előzményfilmben tér vissza Natasha Romanoff volt KGB-és titkosügynök szerepében, ami a korábbi pletykákkal ellentétben nem a híres budapesti kalandot fogja megfilmesíteni Clint Barton (Jeremy Renner) közös kalandjáról, hanem a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték közötti időt öleli körbe, ám ennek ellenére is Budapestre látogattak – reméljük, rácáfolnak a pletykákra, és a budapesti kalandot fogják mégis megfilmesíteni.

Az elmúlt napokban több forgatási kép is megjelent a filmről, a legújabbakat viszont már itt Magyarországon készítették, s ahogy látható a képeken, Johansson nem egyedül érkezett Budapestre. A képeken Florence Pugh színésznőt is kiszúrhattuk.

És ezzel egy időben a film logójára is fény derült a forgatási napon:

Fekete Özvegy

A napokban egy másik világsztár is csatlakozott a már amúgy is nagy nevekkel teletűzdelt Fekete Özvegy-film szereplőgárdájához, hiszen David Harbour és Rachel Weisz is szerepelni fog benne. Most a Variety értesülései szerint a Szexi dögből Ray Winstone is aláírt egy titokzatos szerepre, bár egy nemrégiben megjelent jelentésben egy kormányügynökről olvashattunk, aki Scarlett Johansson mentoraként említenek. Így nem kizárt, hogy Winstone-t abban a szerepben látjuk.

A Marvel Studios hivatalos közleményt még nem adott ki a filmről, ám Kevin Feige az elmúlt napokban látszólag megerősítette nekünk, hogy a Fekete Özvegy-film egy előzmény lesz. A filmet jövő hónapban a San Diego-i Comic-Con paneljén fogják bejelenteni a Marvel Moziverzum 4. fázis filmjeivel együtt.

Ray Winstone

Még több a témában...

Majdnem teljesen kész A galaxis őrzői vol 3. forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

Spin-off Pókember részek érkezhetnek a jövőben

Kévés Bence Mihály

Majdnem Thor nagyapja is szerepelt a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább