Fekete Özvegy

Várhatóan ez a másik Bosszúálló is feltűnik majd a Fekete Özvegy-filmben

Kinéz egy cameo szerep az egyik Bosszúállónak.

A Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmről jó ideje pletykálnak már, hogy a címszereplő mellett egy másik Bosszúálló is feltűnik a képernyőn, ám eddig nem kapott megerősítést egyik teória sem. Most egy újabb forrás állítja azt, hogy Natasha mellett a hozzá legközelebb álló Bosszúállót látjuk majd vendégszerepben.

Sajnos a Fekete Özvegy bemutatója még nagyon messze van, hiszen a novemberi bemutatót törölte a Marvel Studios, így a filmet az eredeti tervekhez képest egy évvel később, csak 2021 tavaszán fogják bemutatni, így addig be kell érnünk ilyen kósza pletykákkal. Chaudhari regényíró korábban már több megbízható gondolatot is megosztott a Marvel-filmekről, miután bevonták a lokalizációs folyamatokba (a különféle tartalmak fordítása a nemzetközi rajongók számára). Nem meglepő tehát, hogy ő is részt vett a Fekete Özvegy nemzetközi porondon történő reklámozásában.

Annak ellenére, hogy a film az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik, egy ideje már beszélnek a budapesti kalandról. Sokaknak talán nem kell bemutatnunk, miről is van szó, hiszen a filmvásznon két alkalommal is elhangzott a budapesti kaland Natasha és Clint között. Először a 2012-es Bosszúállók-filmben, amikor Sólyomszem beszervezte a Bosszúállók csapatába az Özvegyet, majd a grandiózus fináléban, amikor a Vormirra tartottak a Lélekkőért.

A jelek szerint a két karakter kapcsolata miatt Clint Barton sem marad ki, ő lehet az egyik vendégszereplő. Nagy valószínűséggel ez lehet a film nyitójelenete is, amikor Sólyomszemet meglátjuk a filmben. Chaudhari később hozzáfűzte, hogy nincs meggyőződve arról, hogy Tony Stark szerepet kap a történetben, bár korábban már erről is voltak pletykák, hogy Robert Downey Jr. karaktere egy archív felvételben kap szerepet.

Fekete Özvegyre hét hónapot kell várnunk, miután 2021. május 7-ére csúsztatták a premiert.

Total
3
Shares
Previous Article

Itt a Mafia: Definitive Edition első, megjelenés utáni frissítése

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins újra megszólalt azzal kapcsolatban: hogy a Wonder Woman 1984 közvetlenül digitális formában kerüljön a rajongókhoz?

Related Posts
Wide Screen YouTube