Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Robert Downey Jr. Vasemberként visszatér a Fekete Özvegy-filmben

Több egymástól független forrás is arról számolt be, hogy Vasember is szerepelni fog a jövő májusban érkező Fekete Özvegy-szólófilmben.

Több egymástól független forrás is arról számolt be, hogy Vasember is szerepelni fog a jövő májusban érkező Fekete Özvegy-szólófilmben.

Azok után, hogy Tony Stark feláldozta magát a Bosszúállók: Végjátékban, sokan azt gondolták, hogy az volt Robert Downey Jr. utolsó szerepvállalása a Marvel Moziverzumban, azonban a legfrissebb hírek szerint még egyszer utoljára visszatér Vasember a filmvászonra, bár csak mellékszereplőként.

A Szaturnusz-díjátadón a Deadline fülébe jutott, hogy Robert Downey Jr. Vasemberként visszatér a jövő májusban érkező Fekete Özvegyben. A hír több kérdést is felvett, egyfelől, hogy eddig miért nem jelentek meg pletykák a színész újabb szerepéről, de még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy szimplán csak porverésről lenne szó. Még ha igaz is a hír, ez nem jelenti azt, hogy Vasember feltámad a folytatásban, hiszen ahogy Scarlett Johansson megerősítette már, a Fekete Özvegy-film cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik, amikor Natnek bujkálnia kellett tette miatt, hogy engedte megszökni Amerika Kapitányt és a Tél Katonáját a berlini repőlőtérről. A film cselekményéről nem sokat tudunk, csak azt, hogy több Fekete Özvegye is lesz, illetve hogy a grandiózus finálé előtt járunk.

Tekintettel arra, hogy a Fekete Özvegy-film forgatása lassan a végéhez ér, Tony Stark szerepe aligha lesz nagyobb egy cameonál, inkább csak a rajongók figyelmét szeretnék felkelteni ezzel a beugróval, hiszen az egyik legkedveltebb Marvel szuperhősről beszélünk.

A Fekete Özvegy bemutatóját 2020. május 1-jére tűzték ki.

Vasember

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat