Főoldal Sorozatok Kate Bishop szerepében Hailee Steinfeld, miközben még Sólyomszem sorsára is kaptunk utalást a forgatás első napján
Sorozatok

Kate Bishop szerepében Hailee Steinfeld, miközben még Sólyomszem sorsára is kaptunk utalást a forgatás első napján

Egy tucat forgatási képet kaptunk a Sólyomszem forgatásáról.

500

A tegnapi nappal hivatalosan is kezdetét vette az újabb Disney+ sorozat forgatása, a Sólyomszem. Bár a new yorki metró aluljáróban készült első felvételek nem voltak túl jó minőségűek, távolról készültek, és csak nehezen lehetett kivenni a szereplőket rajta, a most feltöltött videók és képek egyszer és mindenkorra megerősítik a korábbi hírt, miszerint az ŰrDongó sztárja csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz.

Ha esetleg az elmúlt egy évben kétségeink lettek volna Hailee Steinfeld szerepével kapcsolatban, hogy ő lesz Kate Bishop, ne legyen, hiszen már az első nap megerősítést kapott az egyik legfontosabb karakter sorsa a sorozatban. A sorozatban Clint Barton veszi szárnyai alá majd Kate Bishopot, és legjobb tudása szerint Bosszúállót farag a lányból. Erre nagy szüksége is lesz az új karakternek, mert pletykák szerint Bishop első nagy főpróbája A Hangya 3. lesz, hiszen a filmben megágyaznak a Fiatal Bosszúállóknak. A Marvel Studios komolyan tervez ezzel a formációval az elkövetkező években.

Ezúttal sokkal tisztább képeket kaptunk a főszereplőkről. A helyszín továbbra is a brooklyni aluljáró. A lépcsőn Sólyomszemet követi Kate Bishop, valamint a Lucky nevű kutya is megjelenik, azonban nemcsak hogy jobban szemügyre vehetjük Hailee Steinfeld karakterét, de még a sztorira is kaptunk utalást. Ha megnézzük közelebbről Jeremy Rennert, akkor a színész fülében hallókészüléket látunk. Ez megerősíti azt a korábbi pletykát, miszerint a sorozatban Barton elveszti hallását, és szerepét Bishop veszi majd át a folytatásban.

A Sólyomszem Disney+ sorozathoz kapcsolódik egy másik hír a hétről, miszerint a Fekete Özvegy egyik sztárja, Florence Pugh is csatlakozni fog a sorozathoz. Natasha halála után Yelena Belova lehet a Marvel Moziverzum új, állandó Özvegye, bár ezt hivatalosan a stúdió még nem erősítette meg, ahogy azt sem, hogy milyen szerepet szánnak neki a Sólyomszem szériában.

A tervek szerint valamikor 2021-ben szeretnék bemutatni a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események