Hailee Steinfeld Sólyomszem

Hailee Steinfeld már a Sólyomszem-sorozat forgatás első napján feltűnt Kate Bishop szerepében

Már forog a sorozat, és Hailee Steinfeld szerepe is megerősítést kapott.

Alig rajtolt el a Sólyomszem Disney+ sorozat forgatása, máris megerősítést kapott egy fontos casting, mégpedig az, hogy Hailee Steinfeld kapta Kate Bishop szerepét. Ahogy arról már múlt héten beszámoltunk, december 2-án kezdetét vette egy újabb Marvel-sorozat forgatása New Yorkban, amiben Jeremy Renner karaktere várhatóan elköszön a Marvel Moziverzumtól, de még előtte átadja tudását Bishopnak.

A mai nappal kezdetét vette a sorozat forgatása, és a Murphy Mulverise jóvoltából már kaptunk is egy forgatási videót a stáb első napjáról. Ezen a bizonyos felvételen először a főszereplőt látjuk, majd feltűnik mellette Kate Bishop is, valamint Lucky nevezetű kutya a brooklyni metró aluljáróban. Bár a felvételt nem a legjobb minőségben rögzítették, a videót készítő személy megerősítette, hogy Hailee Steinfeld látható rajta, ahogy arra számítani lehetett. A színésznő néhány napja tett közzé egy beszédes képet közösségi oldalán, így mindenki nyílt titokként kezelte, hogy ő lesz Kate Bishop a sorozatban.

A videó után néhány forgatási kép is megjelent, s ezeken már sokkal tisztában kivehető a két főszereplő. Nemcsak hogy megerősítették Haileen Steinfeld szerepét a sorozatban, de még egy korábbi pletykát is a sztorival kapcsolatban, miszerint főhősünk elveszti hallását, akárcsak Matt Fraction képregényében. A képeken jól kivehető, hogy Jeremy Renner fülében egy hallókészülék van.

A képregényekben Clint Barton szárnyai alá veszi Bishopot, majd a karakter később csatlakozik a Fiatal Bosszúállók csoportjához. Ezzel kapcsolatban már többször is felmerült hír, hogy esetleg dolgozik egy ilyen projekten a Marvel Studios. Minden bizonnyal a Fiatal Bosszúállókkal legkorábban A Hangya 3. részében találkozhatunk, ami a film egyik központi témája lesz, szóval a Sólyomszem-sorozat lényegében Kate bemutatásaként szolgál majd 2021-ben.

Total
1
Shares
Previous Article

Az egyik legelismertebb tévés színésznő csatlakozik a The Morning Show stábjához

Next Article

Margot Robbie válthatja Emma Stone-t Damien Chazelle új filmjében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!