Főoldal Sorozatok Hailee Steinfeld most erősíthette meg, hogy ő lesz Kate Bishop a Sólyomszem Disney+ sorozatban?
Sorozatok

Hailee Steinfeld most erősíthette meg, hogy ő lesz Kate Bishop a Sólyomszem Disney+ sorozatban?

Végre megerősítette volna Kate Bishop szerepét?

519
Hailee Steinfeld

Az egész mizéria még 2019 őszén indult el, amikor szárnyra kaptak az első hírek az Oscar-díjra is jelölt Hailee Steinfeld szerepéről. Már akkor arról kezdtek írni, hogy a Transformers franchise első spin-off része, az ŰrDongó után csatlakozni fog a Marvel Studios kötelékéhez, s Kate Bishop szerepében mutatkozik be a Marvel Moziverzumban. De máig nem megerősített, hogy valóban így tenne.

Kevin Feige még 2019 nyarán jelentette be a Sólyomszem-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatóra, amiben várhatóan Jeremy Renner szögre akasztja nyílvesszőit, miután tudását átadja Kate Bishopnak, ahogy azt tette a képregényekben is. Hailee Steinfeld neve az elmúlt majdnem másfél évben többször is előkerült, sejtelmes megjegyzések is elhagyták a színésznő száját, de hivatalosan senki sem mondta ki, hogy ő lesz Bishop a sorozatban. A dolgok azonban felgyorsultak az elmúlt időben, hiszen holnaptól már New York utcáin filmezik a sorozatot.

Minap azonban a színésznő közösségi oldalán egy egészen sejtelmes képet posztolt. A képen egy háromszemű nő látható, fölötte pedig a ’Sagittarius’ felirat olvasható – ami a Nyilas csillagkép latin megfelelője -, kommentben pedig hozzáfűzte még, hogy ’találkozunk 11 nap múlva, 24’, a mondatot pedig egy íjat ábrázoló emojival zárta. Ez egyfelől lehet utalás a 24. születésnapjára is, másfelől pedig ennél konkrétabb utalást nem is kaphatunk volna Bishopra. A képen látható nő is nagyon hasonlít Bishop megjelenésére, hiszen a karakter egyik állandó kiegészítője pont ilyen lila színű fejpánt a képregényekben.

A koronavírus-járvány okozta nagy felfordulás után a Marvel Studios rákapcsolt, s a filmek mellett komoly energiát fordítanak a sorozatokra is. A Disney+ sorozatok büdzséje meghaladja a 100 millió dollárt is, ami vetekszik a blockbusterek gyártási költségével. Kevin Feige többször elmondta, hogy a sorozatok fontos szerepet kapnak a jövőben, ezzel szeretnék terjeszteni a legnagyobb filmes univerzumot. A WandaVision bemutatóját már kitűzték, a The Falcon and the Winter Soldier-sorozaton az utolsó simításokat végzik, és néhány napja már Iman Vellani főszereplésével a Ms. Marvel-sorozat is megkapta a jelzést. Hamarosan pedig She-Hulk és Holdlovag is bemutatkozik, de Nick Fury önálló sorozatáról se feledkezzünk meg.

Hailee Steinfeld
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.