WandaVision

HIVATALOS: Idén már nem, de nem kell sokat várnunk a WandaVision bemutatójára!

Végre kaptunk egy pontos dátumot, hogy mikor mutatkozik be a WandaVision.

Bár a korábbi hírekben még váltig állítottuk, hogy a Marvel Studios nem fogja eltolni a WandaVision év végi bemutatóját – hiszen erre a Disney+ streamingszolgáltató is ráerősített -, azonban néhány perce megjelent teaser előzetesben megerősítették, hogy idén már nem kerül sor a premierre, hanem 2021 első hónapjában fogják bemutatni a sorozat első epizódját.

Hivatalosan is kijelenthetjük, hogy 2009 után az idei év lesz az első, amikor egyetlen egy Marvel Studios alkotást sem láthatunk. Pedig lett volna miből válogatni, hiszen a 4. fázist a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy indította volna, majd azt követően az Örökkévalókat is láttuk volna most novemberben. A sorozatok terén pedig a The Falcon and the Winter Soldier nyitotta volna meg a kaput a rajongók előtt, majd év végén a WandaVision követte volna, de a filmek mellett végül mindkét sorozat bemutatója átkerült a jövő évi naptárba. Néhány napja azonban már pletykálni kezdtek, hogy a stúdió nem tudja tartani az idei programot, s el fogják csúsztatni a WandaVision bemutatóját is, de bíztunk benne, hogy ezek csak álhírek.

Utólag kiderült, hogy hiteles forrásból származtak a hírek, hiszen eltolták Wanda és Vízió sorozatát. De szomorkodásra így sincs okunk, hiszen mindössze néhány héttel kell többet várnunk a kalandra, addig pedig kitart a The Mandalorian a streamingszolgáltatón. Egyelőre arról továbbra sincs hír, hogy Sólyomszem és Bucky sorozatát mikor mutatják be a jövő évben.

Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

Úgy lehet leírni a WandaVision Disney+ sorozatot, mint egy hat Marvel-filmből álló sitcomot

Next Article

TESZT: Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!