Kate Bishop

Hailee Steinfeld végre magára öltötte Kate Bishop teljes jelmezét a Sólyomszem-sorozat forgatásán

Hailee Steinfeld teljesen felöltözött, íme Kate Bishop.

Az elmúlt néhány napban több forgatási kép is megjelent már a Sólyomszem című Disney+ sorozat new yorki forgatásáról. A képek megerősítették a korábbi pletykákat, miszerint Hailee Steinfeld Kate Bishop szerepében bemutatkozik a Marvel Moziverzumban, valamint már azt is tudjuk, hogy pontosan melyik évben játszódik a történet. Bár tényleg láttuk Bishopot a forgatáson, de most először fedték fel a karakter teljes jelmezét.

A sorozatot még mindig New York utcáin forgatják, legalábbis a legújabb fotók erről árulkodnak. Az új képeken ezúttal is Jeremy Renner és Hailee Steinfeld párosa látható, bár most hiányzik róluk Lucky Pizza kutya, de cserébe felfedték a rajongók előtt, hogy milyen lesz Kate Bishop harci szerelése.

A korábbi képekkel ellentétben picit változott Bishop jelmeze, ez már inkább hajaz arra, amit egy csatában viselnek a hősök. A képregények szerelmeseinek aligha kell bemutatnunk ezt a szerelést, már csak a fejpánt hiányzik.

A Marvel Studios keze ezúttal sem remegett, amikor a jelentkezők közül az ŰrDongó sztárjára esett a választás, mert a képek alapján Steinfeld fenomenális lesz Bishop szerepében. A sztorival kapcsolatban sötétben tapogatózunk, mindössze annyit tudni, hogy Sólyomszem szárnyai alá veszi majd Bishopot, és alighanem utolsó küldetésére indul a Bosszúálló. Ami pedig a Marvel terveit illeti, a Disney+ sorozat vezetheti fel a Fiatal Bosszúállókat, legalábbis a jelek erre utalnak.

Még nem tudni, hogy ki lesz a két főszereplő ellenfele a sorozatban, bár már kaptunk utalást a főgonoszra is, de azt már tudjuk, hogy ezt a hat új karaktert biztosan felvonultatják a Marvel Moziverzumban. Sőt, az is kiderült, hogy a Fekete Özvegy után Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében, azaz ő lesz a Marvel Moziverzum új Özvegye.

A tervek szerint 2021-ben szeretnék bemutatni a sorozatot, de pontos megjelenési dátumot még nem kapott a sorozat.

Total
3
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

10M dollár kenőpénzt kapott Gal Gadot és Patty Jenkins, hogy hallgatásukkal támogassák az HBO Maxot?

Next Article
The Suicide Squad

James Gunn sem elégedett a The Suicide Squad HBO Maxos kiadásával

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!