Echo

Sok-sok új kép Alaqua Cox karakteréről, azaz Echoról a Sólyomszem forgatásáról

A Marvel siketnéma karaktere is bemutatkozik.

Egy kisebb szünetet követően folytatódik a Sólyomszem című Disney+ sorozat forgatása Atlantában. A tavalyi évben már több forgatási képet is kaptunk a két főszereplőről, a Jeremy Renner által alakított Sólyomszemről, valamint a Marvel Moziverzum új dögös hőséről, Kate Bishopról, akit Hailee Steinfeld játszik.

Március végén beszámoltunk arról is, hogy Alaqua Cox főszereplésével egy önálló spin-off sorozaton is dolgozik a Marvel, de még mielőtt saját utat választana a karakter, bemutatkozik majd Clint Barton és Kate Bishop ellen/oldalán. Tavaly év végén kaptuk az első felvételeket Coxról. Az első videó kissé zajos volt, alig lehetett kivenni rajta Maya Lopezt, azaz Echót. Most azonban több kényképet is kaptunk Echóról, a motorjáról és egy Kazi (Fra Fee) nevű bérgyilkost a The Clown társaságból.

Akárcsak Cox karaktere, a színésznő is siket és bennszülött amerikai. A Sólyomszem-sorozat lesz a színésznő első nagyobb szerepe, várhatóan a címszereplő és Kate Bishop mellett Echóval is sokat találkozunk majd. Bár a képeken egyelőre nyoma sincs a védjegyévé vált fehér kéznyomatnak az arcán, de ez nem jelenti azt, hogy a sorozat hátralévő részében ne jelenne meg ez a fontos szimbólum. A képregényekben egy gyilkosság áldozata lesz édesapja, és haldoklása közben a férfi véres kezét lánya arcára teszi, s ezzel egy tenyérlenyomatot képez. Később ezt a tenyérnyomatot újra és újra magára festi Echo, ami emlékezteti arra, hogy kit veszített el. A sorozatban Zahn McClarnon alakítja majd Echo apját. Egyébként a képregényekben Aduász ölette meg Echo apját, majd a gyilkosságot Daredevilre kenték. Valószínűleg a sorozatban Daredevil szerepét majd Barton kapja, rá fogják kenni a gyilkosságot, így Echo és Sólyomszem egy rövid időre is, de egymás ellen harcolnak majd a sorozatban, ami később valószínűleg változni fog.

David Mack és Joe Quesada a ’90-es évek végén alkotta meg a karaktert. Mielőtt Echo megtért volna, s hűséget fogadott volna az emberek oldalán, Daredavil főellenségeként mutatták be a Marvel képregényeiben. Egy időre nyoma veszett, majd 2005-ben visszatért, s felvette Ronin pajzsát Brian Michael Bendis szerző a New Avengers című számában. Később olyan barátokra tett szert Echo, mint Rozsomák vagy Holdlovag.

Total
8
Shares
Previous Article
Mission: Impossible 7.

A Paramount teljesen átrendezte a naptárat: változás a Mission: Impossible 7., Top Gun: Maverick, a Star Trek 4. és a Kígyószem bemutatóinál is

Next Article

Választható grafikai üzemmódok lesznek az új Resident Evil részben is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!