Főoldal Sorozatok A Sólyomszem-sorozatból Alaqua Cox karaktere, Echo saját spin-off sorozatán dolgoznak
Sorozatok

A Sólyomszem-sorozatból Alaqua Cox karaktere, Echo saját spin-off sorozatán dolgoznak

A Sólyomszem után Echo saját sorozattal tér vissza.

663
Echo

Még be sem mutatták a Sólyomszem Disney+ sorozatot, de a legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios már egy az egyik új karakter spin-off sorozaton dolgozik. Ebben a bizonyos melléksorozatban Alaqua Cox karakterét, Echót mutatják majd be közelebbről. Állítólag Etan Cohen és Emily Cohen már meg is egyeztek az írói és vezető produceri feladatokról.

Tudni lehet, hogy a Marvel Studios több eddig be nem jelentett sorozaton is dolgozik. És úgy tűnik, hogy az egyik sorozat Echóra fókuszál majd. A tavalyi év végén jelentették be, hogy az újonc Alaqua Cox csatlakozott a Sólyomszem Disney+ sorozat szereplőgárdájához Echo szerepében. A Variety úgy tudja, hogy ez csak a kezdet, hiszen a jövőben spin-off sorozatot kap majd Echo. A lap értesülése szerint korai fejlesztési fázisban jár a projekt, ugyanakkor már megvannak az írók Etan Cohen és Eimily Cohen személyében.

ws alaqua cox 210322 104013

Akárcsak Cox karaktere, a színésznő is siket és bennszülött amerikai. Bár a Sólyomszem-sorozat lesz a színésznő első nagyobb szerepe, várhatóan a címszereplő és Kate Bishop mellett Echóval is sokat találkozunk majd. Részleteket nem tudni arról, hogy milyen szerepet játszik majd a sztoriban, azonban az esély megvan, hogy Clint Barton ellenfeleként mutatják majd be, hiszen a két karakter felváltva viselte Ronin jelmezét.

David Mack és Joe Quesada a ’90-es évek végén alkotta meg a karaktert. Mielőtt Echo megtért volna, s hűséget fogadott volna az emberek oldalán, Daredavil főellenségeként mutatták be a Marvel képregényeiben. Egy időre nyoma veszett, majd 2005-ben visszatért, s felvette Ronin pajzsát Brian Michael Bendis szerző a New Avengers című számában. Később olyan barátokra tett szert Echo, mint Rozsomák vagy Holdlovag.

Még nem tudni, hogy ki lesz a főgonosz a sorozatban, bár már kaptunk utalást a főgonoszra is, de azt már tudjuk, hogy ezt a hat új karaktert biztosan felvonultatják a Marvel Moziverzumban. Sőt, az is kiderült, hogy a Fekete Özvegy után Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében, azaz ő lesz a Marvel Moziverzum új Özvegye. A Sólyomszem-sorozat sztorijával kapcsolatban sötétben tapogatózunk, mindössze annyit tudni, hogy Sólyomszem szárnyai alá veszi majd Bishopot, és alighanem utolsó küldetésére indul a Bosszúálló. Hailee Steinfeld játssza a Marvel dögös új karakterét, de a jövőben több új szereplőt is köszönthetünk. Ami a Marvel tervét illeti az eddigiek alapján, a Disney+ sorozat vezetheti fel a Fiatal Bosszúállókat.

A tervek szerint 2021-ben szeretnék bemutatni a sorozatot, de pontos megjelenési dátumot még nem kapott a sorozat.

 

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.