Főoldal Sorozatok Dögös hivatalos képeket kapott Hailee Steinfeld karaktere, Kate Bishop, a Sólyomszem-sorozat másik főszereplője
Sorozatok

Dögös hivatalos képeket kapott Hailee Steinfeld karaktere, Kate Bishop, a Sólyomszem-sorozat másik főszereplője

Megerősítették azt, amit eddig is tudtunk.

661
Sólyomszem Kate Bishop
Forrás: Marvel Studios

Az elmúlt néhány napban több forgatási kép is megjelent már a Sólyomszem című Disney+ sorozat new yorki forgatásáról. A képek megerősítették a korábbi pletykákat, miszerint Hailee Steinfeld Kate Bishop szerepében bemutatkozik a Marvel Moziverzumban, valamint már azt is tudjuk, hogy pontosan melyik évben játszódik a történet.

Egy rakat friss hírt kaptunk éjjel a készülő Disney+ sorozatokról, köztük a Sólyomszemről is. Most először kaptunk hivatalos jelenetet a készülő sorozatból, amit jelenleg is forgatnak a tengerentúlon, és bár több forgatási kép is megjelent már a sorozatról, a Marvel Studios csak most erősítette meg, hogy Hailee Steinfeld kapta Kate Bishop szerepét.

Ezzel a képpel pedig azt is megerősítették, hogy a sorozatban Jeremy Renner átadja a stafétabotot tanítványának, s elköszön Sólyomszem szerepétől. Bár ezt így nem írták le, de a képről mi más jutna eszünkbe.

A sztorival kapcsolatban sötétben tapogatózunk, mindössze annyit tudni, hogy Sólyomszem szárnyai alá veszi majd Bishopot, és alighanem utolsó küldetésére indul a Bosszúálló. Ami pedig a Marvel terveit illeti, a Disney+ sorozat vezetheti fel a Fiatal Bosszúállókat, legalábbis a jelek erre utalnak.

Még nem tudni, hogy ki lesz a két főszereplő ellenfele a sorozatban, bár már kaptunk utalást a főgonoszra is, de azt már tudjuk, hogy ezt a hat új karaktert biztosan felvonultatják a Marvel Moziverzumban. Sőt, az is kiderült, hogy a Fekete Özvegy után Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében, azaz ő lesz a Marvel Moziverzum új Özvegye.

A tervek szerint 2021-ben szeretnék bemutatni a sorozatot, de pontos megjelenési dátumot még nem kapott a sorozat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...