Sólyomszem

A Sólyomszem forgatás utolsó napjaira Jeremy Renner végre felvette lilás színű jelmezét, és Echo is felöltözött

Sólyomszemet legközelebb lilás jelmezben látjuk majd.

Durván 10 éve várnak erre a rajongók, hogy Sólyomszemet abban a lilás színű jelmezben mutassák, ahogy arról olvashattak a Marvel képregényeiben a rajongók. A karaktert több alkalommal is láttuk a filmvásznon, legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban vette fel Ronin alteregóját, legközelebb pedig a Sólyomszem című Disney+ sorozatban találkozhatunk Clint Bartonnal.

Jeremy Renner néhány napja úgy fogalmazott, hogy éppen az utolsó jelenetet vették filmre, szóval számára rövidesen véget ér a munka. A Marvel Studios egyelőre nem jelentette be, hogy véget ért volna a forgatás. Miközben várjuk a bejelentést, megjelent egy kulisszák mögötti fotó a főszereplőről, amin David Aja által inspirált lilás színű jelmezt viselte Renner, mellette pedig Echót szúrhatjuk ki, akinek jelmeze szintén nagyon hasonlít a képregényekben ábrázolt karakterre.

Bár a fekete mellett a lila is dominál az új kosztümön, ez a jelmez mégsem az, amit a képregényekben láttunk. Ez egy érdekes új megjelenést kölcsönöz a címszereplőnek, és alighanem nagyon sok rajongó várt már erre a pillanatra. Amit eddig láttunk, a Marvel Studios a 4. fázisban igyekszik majd a karakterek képregényhű mását bemutatni. Emlékezzünk csak a WandaVision fináléjára, amikor Skarlát boszorkány új jelmezt kapott.

És ha már más karakterekről beszélünk, hogy Barton mellett Echo is pózolt a kamerának. A sorozatban Alaqua Cox alakítja majd a siket-néma karaktert, akiről múlt héten már láttunk néhány forgatási képet. Egy rajongó hívta fel figyelmünket, hogy talán Cox arcán a fehér kézlenyomatokat láthatjuk, bár ebben nem vagyunk egészen biztosak, lehetnek ezek a fényviszonyok is.

A sztorival kapcsolatban sötétben tapogatózunk, mindössze annyit tudni, hogy Sólyomszem szárnyai alá veszi majd Bishopot (Hailee Steinfeld), és alighanem utolsó küldetésére indul a Bosszúálló. Ami pedig a Marvel terveit illeti, a Disney+ sorozat vezetheti fel a Fiatal Bosszúállókat, legalábbis a jelek erre utalnak.

Még nem tudni, hogy ki lesz a két főszereplő ellenfele a sorozatban, bár már kaptunk utalást a főgonoszra is, de azt már tudjuk, hogy ezt a hat új karaktert biztosan felvonultatják a Marvel Moziverzumban. Sőt, az is kiderült, hogy a Fekete Özvegy után Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében, azaz ő lesz a Marvel Moziverzum új Özvegye.

A tervek szerint 2021-ben szeretnék bemutatni a sorozatot, de pontos megjelenési dátumot még nem kapott a sorozat.

Total
1
Shares
Previous Article
Meg - Az őscápa

Jason Statham visszatér a Meg - Az őscápa folytatásában, és már a forgatásról is megosztott néhány infót

Next Article
Sólyomszem

Jeremy Renner bejelentette, hogy felvették a Sólyomszem utolsó jelenetét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!