Hang nélkül 2.

Jeff Nichols rendező távozott, de már megtalálták utódját a Hang nélkül spinoff élére

Megvan Jeff Nichols utódja a következő Hang nélkül-film élére.

Az eredeti rendező, Jeff Nichols még tavaly október végén adta vissza a Paramount Pictures stúdió fejlesztés alatt álló a cím nélküli Hang nélkül spinoff rendezési jogát, miután Nichols inkább egy másik sci-fi filmre szavazott, amit egyébként úgyszintén a Paramount stúdió számára fejleszt. A döntés után a stúdió nagyerőkkel kereste a rendező utódját, és a legfrissebb hírek szerint a Pig című film direktorára esett a választása.

A Deadline elsőként számolt be arról, hogy ugyan még mindig nem véglegesítették a megállapodást, nem írták alá a szerződést, de nagyvalószínűséggel sikerrel járnak a tárgyalások majd. Michael Sarnoski, a Pig rendezője már a végső tárgyalási fázisban van arról, hogy ő készítse a Hang nélkül harmadik részét. A cselekmény részleteit titok övezi, de abban biztosak lehetünk, hogy nem a második rész követlen folytatása lesz, az viszont kérdőjeles még, hogy egy előzményfilmet kapunk az idegenek eredetéről, vagy esetleg az egyik karakter kap szólófilmet. Olyan híreket is hallani, hogy Emily Blunt visszatér a projektben, amiből arra tudunk következtetni, hogy a történet középpontjában egy teljesen új karaktercsoportot ismerhetünk meg.

Az egész film történetének kitalálja és az első két film rendezője, sőt az első filmben még főszereplőt is játszó John Krasinski állítólag a lehetséges rendezők listájára felírta Sarnoski nevét, miután “el volt ájulva” a Pig című filmtől. A filmben Nicolas Cage egykori szakácsot alakít, aki elindul, hogy megtalálja a díjnyertes szarvasgombás malacát, miután elrabolták tőle a malacot.

A Hang nélkül 2. volt a pandémia után az első nagy blockbuster, amit a mozikban láthattak a rajongók. Méltó folytatást kapott az első rész, amiről a kritikusok egyöntetűen pozitívan vélekedtek, és a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán 91% olvasható a film címe mellett. Nemcsak a szakmától kapott elismerést, hanem a rajongóktól is, hiszen a folytatás több mint 297 millió dollár zárt a jegyeladások bevételi listáján.

Hang nélkül 2.
Total
13
Shares
Previous Article
The Batman

A WarnerMedia elnök-vezérigazgatója nem szeretné, de nem tartja lehetetlennek, hogy ismét el fogják tolni a The Batman bemutatóját

Next Article
Örökkévalók

Gemma Chan megerősítette, hogy az Örökkévalók után visszatér Szirszé szerepében

Related Posts