Főoldal Filmek Jeff Nichols rendező távozott, de már megtalálták utódját a Hang nélkül spinoff élére
Filmek

Jeff Nichols rendező távozott, de már megtalálták utódját a Hang nélkül spinoff élére

Megvan Jeff Nichols utódja a következő Hang nélkül-film élére.

435
Hang nélkül 2.
Forrás: Paramount Pictures

Az eredeti rendező, Jeff Nichols még tavaly október végén adta vissza a Paramount Pictures stúdió fejlesztés alatt álló a cím nélküli Hang nélkül spinoff rendezési jogát, miután Nichols inkább egy másik sci-fi filmre szavazott, amit egyébként úgyszintén a Paramount stúdió számára fejleszt. A döntés után a stúdió nagyerőkkel kereste a rendező utódját, és a legfrissebb hírek szerint a Pig című film direktorára esett a választása.

A Deadline elsőként számolt be arról, hogy ugyan még mindig nem véglegesítették a megállapodást, nem írták alá a szerződést, de nagyvalószínűséggel sikerrel járnak a tárgyalások majd. Michael Sarnoski, a Pig rendezője már a végső tárgyalási fázisban van arról, hogy ő készítse a Hang nélkül harmadik részét. A cselekmény részleteit titok övezi, de abban biztosak lehetünk, hogy nem a második rész követlen folytatása lesz, az viszont kérdőjeles még, hogy egy előzményfilmet kapunk az idegenek eredetéről, vagy esetleg az egyik karakter kap szólófilmet. Olyan híreket is hallani, hogy Emily Blunt visszatér a projektben, amiből arra tudunk következtetni, hogy a történet középpontjában egy teljesen új karaktercsoportot ismerhetünk meg.

Az egész film történetének kitalálja és az első két film rendezője, sőt az első filmben még főszereplőt is játszó John Krasinski állítólag a lehetséges rendezők listájára felírta Sarnoski nevét, miután “el volt ájulva” a Pig című filmtől. A filmben Nicolas Cage egykori szakácsot alakít, aki elindul, hogy megtalálja a díjnyertes szarvasgombás malacát, miután elrabolták tőle a malacot.

A Hang nélkül 2. volt a pandémia után az első nagy blockbuster, amit a mozikban láthattak a rajongók. Méltó folytatást kapott az első rész, amiről a kritikusok egyöntetűen pozitívan vélekedtek, és a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán 91% olvasható a film címe mellett. Nemcsak a szakmától kapott elismerést, hanem a rajongóktól is, hiszen a folytatás több mint 297 millió dollár zárt a jegyeladások bevételi listáján.

Hang nélkül 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hang nélkül
Filmek

Több hónappal eltolták az A Quiet Place: Day One bemutatóját

A stúdió több film premierjét is megváltoztatta, köztük a Hang nélkül spinoffét.

Hang nélkül
Filmek

A Hang nélkül spinoff elvesztette Jeff Nichols rendezőt, nagy erővel vadásszák az utódját

Egy másik projekt miatt távozott Jeff Nichols az új Hang nélkül-film éléről.