Hang nélkül

A nagysikerű Hang nélkül egy spin-off részén dolgozik Jeff Nichols rendező John Krasinski ötlete alapján

A Hang nélkül 1-2. rész után érkezik egy spin-off film is.

A tervek szerint idén márciusban mutatták volna be a Hang nélkül 2. részét, azonban a koronavírus-járvány miatt a stúdió előbb őszre csúsztatta a bemutatót, majd ezt követően újabb fél évet tolt rajta. Most az eredeti tervhez képest bő egy évvel később kerül csak a mozikba a folytatás, azonban a stúdió már a következő részen dolgozik, ami egy melléktörténetet dolgozhat fel.

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures stúdiónak komoly tervei vannak a szériával. Időközben Jeff Nichols rendezőt megbízta egy spin-off rész elkészítésével. Bár a filmet ezúttal nem John Krasinski forgatja majd, Nichols az ő ötlete alapján fogja filmre venni a következő részt. Részleteket nem tudtunk meg a titokzatos projektről, de azt nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy nem a harmadik részt filmesítik meg, sokkal inkább a történet bővítésén munkálkodik a stúdió.

A hír után többekben felmerült a kérdés, hogy miért nem Krasinski kapta ezt a részt is. Csak találgatunk, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a rendező nevét már többször is összefüggésbe hozták a Marvel Studios várva-várt Fantasztikus Négyes projektjével. A rajongói felvetések után maga a rendező is bejelentkezett a stúdiónál erre a feladatra. Ezek csak teóriák, találgatások, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Hatalmas sikert hozott az első rész. A 17 millió dollárból gazdálkodó horrorfilm világszerte több mint 340 millió dollárt kasszírozott össze a mozik kasszáiból, miközben a szakma is elismerően nyilatkozott a filmről. A siker után a stúdió gyorsan berendelte a folytatást, amit Krasinski írt és rendezett, ám ezúttal csak visszaemlékezésben kap szerepet a filmben, hiszen az első részben feláldozta magát családja biztonságáért. A történet főszereplői az Abbott család lesz (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe), akik ebben a poszt-apokaliptikus világban nemcsak a szörnyekkel vívnak élet-halál harcot az életben maradásért, de még az ismeretlen területtel is meg kell barátkozniuk.

A Hang nélkül 2. részét 2021. április 23-án fogják bemutatni a mozikban.

Hang nélkül 2.
Total
4
Shares
Previous Article
Wonder Woman

A Wonder Woman 1984 bemutatóját 99%-ban el fogja csúsztatni a Warner Bros., de mégis mikor mutatják be?

Next Article
Bloodshot

Hihetetlen, de Vin Diesel főszereplésével a Bloodshot folytatásán dolgoznak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!