Wide Screen
Image default
Filmek

John Krasinski reagált arra a rajongói felvetésre, hogy ő legyen Reed Richards a Fantasztikus Négyes rebootban

A Hang nélkül rendezőjét sokan megnéznék Reed Richards szerepében a Marvel Moziverzumban, de mit gondol erről John Krasinski maga?

A Hang nélkül rendezőjét sokan megnéznék Reed Richards szerepében a Marvel Moziverzumban, de mit gondol erről John Krasinski maga?

A Marvel Studios már dolgozik a Fantasztikus Négyes franchise rebootján, miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, de korai lenne bármit is mondani a projektről, hiszen még nagyon kezdeti fázisban van, akárcsak a szereplőgárdáról, azonban a rajongók már bedobták, hogy melyik két színészt látnák nagyon szívesen a feldolgozásban.

A nagysikerű Hang nélkül horrorfilm rendezőjéről, John Krasinskiról és a feleségéről, Emily Bluntról beszélünk, akik esetleg a Marvel színeiben is szerepet kaphatnak a jövőben, legalábbis ha a rajongókon múlna, akkor egészen biztosan szerepet osztanának nekik. Krasinskit sokan Reed Richards, azaz Mr. Fantastic alakjában, míg Bluntot Sue Storm / Láthatatlan nő szerepében. Ráadásul, mivel Krasinski rendezőként is megállta helyét, senki sem tiltakozna az ellen, hogy ő dirigálja a Fantasztikus Négyes rebootot.

Ezzel kapcsolatban most a rendező és színésznő páros is megosztotta gondolatát, hogy mennyire van alapja a rajongói vágyakozásnak, hogy ő legyen a Marvel legokosabb embere:

Olyanok vagytok, mint hogy „Érdekel titeket, hogy ne törjétek össze az emberek szívét?” Szeretnék szerepelni a Marvel Moziverzumban, imádom ezeket a filmeket, mert szórakoztatók. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy nagyon jól csinálják. És minden bizonnyal sok barátom szerepelt ezekben a filmekben, de nincs ötletem, hogy [Marvel] mit gondol erről. Azonban ha azt fontolgatják, hogy nekem adják Mr. Fantastic szerepét, akkor csak folytassák, mert imádnám
John Krasinski

Krasinski és Blunt legközelebb márciusban tér vissza a mozikba, amikor bemutatják a Hang nélkül 2. részét, de szeretnénk csatlakozni a rajongókhoz, hogy nagyon szívesen megnéznénk a párost a Marvelnél is. Reméljük, hogy a Marvel már fontolóra is vette a dolgot, és megkereste a párost.

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat