John Krasinski Emily Blunt

John Krasinski reagált arra a rajongói felvetésre, hogy ő legyen Reed Richards a Fantasztikus Négyes rebootban

A Hang nélkül rendezőjét sokan megnéznék Reed Richards szerepében a Marvel Moziverzumban, de mit gondol erről John Krasinski maga?

A Hang nélkül rendezőjét sokan megnéznék Reed Richards szerepében a Marvel Moziverzumban, de mit gondol erről John Krasinski maga?

A Marvel Studios már dolgozik a Fantasztikus Négyes franchise rebootján, miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, de korai lenne bármit is mondani a projektről, hiszen még nagyon kezdeti fázisban van, akárcsak a szereplőgárdáról, azonban a rajongók már bedobták, hogy melyik két színészt látnák nagyon szívesen a feldolgozásban.

A nagysikerű Hang nélkül horrorfilm rendezőjéről, John Krasinskiról és a feleségéről, Emily Bluntról beszélünk, akik esetleg a Marvel színeiben is szerepet kaphatnak a jövőben, legalábbis ha a rajongókon múlna, akkor egészen biztosan szerepet osztanának nekik. Krasinskit sokan Reed Richards, azaz Mr. Fantastic alakjában, míg Bluntot Sue Storm / Láthatatlan nő szerepében. Ráadásul, mivel Krasinski rendezőként is megállta helyét, senki sem tiltakozna az ellen, hogy ő dirigálja a Fantasztikus Négyes rebootot.

Ezzel kapcsolatban most a rendező és színésznő páros is megosztotta gondolatát, hogy mennyire van alapja a rajongói vágyakozásnak, hogy ő legyen a Marvel legokosabb embere:

Krasinski és Blunt legközelebb márciusban tér vissza a mozikba, amikor bemutatják a Hang nélkül 2. részét, de szeretnénk csatlakozni a rajongókhoz, hogy nagyon szívesen megnéznénk a párost a Marvelnél is. Reméljük, hogy a Marvel már fontolóra is vette a dolgot, és megkereste a párost.

Total
1
Shares
Previous Article
Doctor Strange

A Loki-sorozat forgatókönyvírója is besegít a Doctor Strange folytatás történetébe

Next Article

Mobiljátékként térhet vissza Crash Bandicoot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!