Top Gun Hang nélkül Sonic

Újra eltolták a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2. bemutatóit, miközben dátumot kapott a Sonic, a sündisznó folytatása

A tervhez képest egy évet késik a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2.

Úgy tűnik, hogy a Disney kisebb lavinát indított el, amikor tegnap este bejelentették, hogy az Avatar és a Star Wars franchise alkotásait egy-egy évvel eltolja a tervezett időpontokhoz képest. A Sony Pictures és a Marvel Studios már reagált a hírre, ők a cím nélküli Pókember-filmet gyorsan beidőzítették a karácsonyi időszakra, ám más stúdiók is a halasztás mellett döntöttek.

A dolgok mögött természetesen a járvány áll, ami az amerikai kontinensen továbbra is milliókat fertőz meg, s jelenleg nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben sikerül lelassítani vagy megállítani a terjedést. A megoldást a vakcinák jelentik majd, ami legkorábbi becslések szerint is jövő év elején lesz elérhető. Addig viszont a legnagyobb mozihálózatok nem tudnak kinyitni. Éppen ezért a Paramount Pictures úgy döntött, hogy mindkét nagy alkotását eltolják 2021-re.

John Krasinski horrorfolytatását, a Hang nélkül második részét már márciusban bemutatták volna, azonban a COVID-19 miatt 2020. szeptember 4-ére tolták, most pedig a bejelentés már 2021. április 23-ai szerepel. A Tom Cruise nevével fémjelzett Top Gun: Maverick is hasonló cipőben jár, hiszen a filmet előbb 2020. december 23-ára csúsztatták, most pedig 2021. július 1-i dátum olvasható a produkció mellett. Lényegében mindkét film esetében egy éves halasztásról beszélünk az eredeti tervhez képest.

De a sok rossz hír mellett egy jót is bejelentett a stúdió, mégpedig kitűzték a Sonic, a sündisznó második részének bemutatóját. A folytatást 2022. április 8-án fogják bemutatni a nagyérdeműnek. Kétségtelen, hogy az idei év egyik legnagyobb meglepetéséről beszélünk, hiszen a 81-95 dollárra becsült büdzséből készült a videojáték-adaptáció, több mint 306,8 millió dollárt kasszírozott össze világszerte, s mindezt úgy, hogy az első előzetes után felháborodott kommentekről lehetett olvasni. Ehhez képest az idei év második legnagyobb bevételét produkálta, és a dolgok állása szerint a ranglista második fokát semmi sem veszélyezteti 2020-ban.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Nem sokkal, de ismét eltolták a Pókember: Idegenben folytatását

Next Article
Mulan

A Disney határozatlan időre eltolta az élőszereplős Mulan bemutatóját

Related Posts