Főoldal Filmek A Hang nélkül spinoff elvesztette Jeff Nichols rendezőt, nagy erővel vadásszák az utódját
Filmek

A Hang nélkül spinoff elvesztette Jeff Nichols rendezőt, nagy erővel vadásszák az utódját

Egy másik projekt miatt távozott Jeff Nichols az új Hang nélkül-film éléről.

594
Hang nélkül
Forrás: Paramount Pictures

2018 egyik legnagyobb meglepetését John Krasinski okozta a Hang nélkül című horrorfilmmel. A hollywoodi mércével elenyésző büdzséből dolgozó stáb tetemes összeget zsebelt be a produkcióval, és mindenki arra volt kíváncsi, hogyan folytatódik a történet. A folytatást a tervek szerint 2019-ben szerették volna bemutatni, azonban a koronavírus-járvány miatt másfél évvel elcsúsztatták a premiert, s idén nyáron pedig rekorddal nyitott a jegypénztáraknál.

Két filmet már bemutattak ebből a poszt-apokaliptikus világból, de a Paramount Pictures szeretné tovább bővíteni a Hang nélkül franchise-t. A stúdió még június elején bejelentette a következő filmet, és annak rendezőjét. Jeff Nichols volt a spinoff kiszemeltje, sajnos egy szomorú hírről számoltak be tegnap, hogy a direktor otthagyta a projektet, most pedig őrült tempóban próbálják megtalálni az utódját.

Őszintén megvallva, senki sem számított arra, hogy a Hang nélkül 2. része felér majd az első rész sikeréhez mind bevételben, mind kritikákban, de John Krasinski méltó folytatással tért vissza. Egy ilyen kiváló második rész után a horrorrajongók már alig várják a harmadik részt, amiből valószínűleg kiderül az is, hogy végre sikerül-e otthonra találnia az Abbott családnak. Bízunk benne, hogy elkészül a harmadik rész – mert még nem jelentették be -, de nemrég megtudtuk, hogy Jeff Nichols rendező távozott egy másik film, a spinoff projekt éléről.

A Deadline úgy tudja, hogy a Paramount Pictures és Nichols útjai elváltak a spinoff projekt kapcsán, miután Nichols inkább egy másik sci-fi filmre szavazott, amit egyébként úgyszintén a Paramount stúdió számára fejleszt.

Rendező nélkül maradt a film, de már nagy erővel keresik az utódot. A hírek szerint a Hang nélkül franchise bővítése prioritást élvez a stúdiónál, miután a második rész a pandémia közepén messze felülmúlta a bevételi várakozásokat, és gyakorlatilag már a vírus előtti box office adatokat másolt a film. Krasinski maga állt elő a spinoff rész ötletével – amiből a szörnyek eredetére kaphatunk majd választ. Krasinski és Emily Blunt várhatóan nem fog szerepet kapni ebben a cím nélküli spinoffban.

Hang nélkül 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

F1
Filmek

A Brad Pitt főszereplésével forgatott Forma-1-es film 2025 nyarán kerül bemutatásra

Egy nagy hollywoodi stúdió fogja bemutatni a mozikban az Apple Forma-1-es filmjét.

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Nézd meg John Krasinski és Ryan Reynolds új filmje, a Képzeletbeli barátok magyar nyelvű előzetesét

Azzal a kérdéssel foglalkozik a Képzeletbeli barátok előzetese, hogy mi történik játékainkkal,...

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Az IF előzetese életre kelti képzeletbeli barátainkat John Krasinski és Ryan Reynolds új filmjében

Feltettétek már a kérdést, hogy mi lesz játékainkkal, ha felnövünk? Ezzel foglalkozik...