x
Filmek

Új rendezőt és premierdátumot is kapott a Hang nélkül franchise következő filmje

A Paramount berendelte a franchise következő részét.

Új rendezőt és premierdátumot is kapott a Hang nélkül franchise következő filmje
  • Publishedjúnius 5, 2021

Még itthon nem mutatták be a Hang nélkül 2. részét, de a világ több országában is már vetítik a nagysikerű horrorfilm második részét. Ezt a sikert meglovagolva most a Paramount Pictures berendelt egy újabb részt, ami elmondások alapján nem a fősodor harmadik része, hanem egy spin-off lesz. A mellékszálon futó film John Krasinski rendező története alapján készül, ám nem az első két részt jegyző Krasinski fogja dirigálni a munkát.

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures hivatalosan berendelt egy cím nélküli Hang nélkül-filmet, amit 2023. március 31-én fognak bemutatni a mozikban. Több pletykát is olvashattunk már erről, de csak most kapott megerősítést a projekt, ami nem a Hang nélkül 2. közvetlen folytatása lesz, hanem várhatóan a poszt-apokaliptikus világot bővítik majd ki. Vélhetően új, izgalmas irányba viszik majd a franchise-t, és talán a szörnyek eredetére is választ kapunk.

A történetért és a fényképezésért Jeff Nichols lesz felelős. A film jelenleg a fejlesztési fázis elején tart, mivel azonban már premiert kapott a film, várhatóan az év második felében több dologra is választ kapunk a cím nélküli filmmel kapcsolatban.

Nemcsak a kritikusok, de a rajongók is imádják a folytatást. A mozifilm világszerte már több mint 93,1 millió dollárt hozott, ami még az eredeti film sikerét is felülmúlja ebben a korai bemutatási szakaszban, és ha hozzávesszük, hogy a pandémia után vagyunk, akkor még inkább megsüvegelendő teljesítmény ez. Nem kizárt, hogy az idei év egyik legsikeresebb filmjét látjuk a mozikban.

Hang nélkül 2. sztorija közvetlenül az első film végén veszi fel a fonalat, és Emily Blunt által megformált Evelyn Abbott és két gyereke (Millicent Simmonds és Noah Jupe) útra kelnek, hogy kiutat keressenek ebben a zord poszt-apokaliptikus világban. A folytatásban új szereplőket is megismerhetünk, köztük például a család egyik barátját alakító Cillian Murphy vagy Djimon Hounsou által játszott egy új túlélőt is.

Hank nélkül 2. részt június 17-én fogják bemutatni a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.