Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn kirúgása után gyakorlatilag bármit megkapott a Warnertől

Miután James Gunnt kirúgta a Disney, a Warner Bros. tárt karokkal várta a rendezőt, aki bármilyen projektet megkapott volna.

Miután James Gunnt kirúgta a Disney, a Warner Bros. tárt karokkal várta a rendezőt, aki bármilyen projektet megkapott volna.

Lassan másféle történt, hogy a Disney kirúgta James Gunnt, ami utána történt pedig már történelem. Előbb a Warner Bros. bízta meg egy projekttel a rendezőt, majd később Alan Horn a Disney társelnöke bocsátott meg A galaxis őrzői franchise rendezőjének, és bízta Gunn kezére a trilógia befejező részét.

Gunn utazása a DC Moziverzumban a The Suicide Squad-filmmel kezdődött, amin jelenleg is dolgozik. A napokban egy kérdezz-felelek rajongói fórumot hívott össze Instagram-oldal rajongói között, ahol olyan kérdéseket válaszolt meg Gunn, mint hogy kinek szán nagyobb szerepet és mindenki túléli-e A galaxis őrzői vol. 3.-at. Most pedig azt is megtudtuk tőle, hogy szabad kezet kapott, gyakorlatilag a Warner bármit megadott neki.

Alapvetően felajánlottak bármit, amit akartam. És én az Öngyilkos osztagot választottam.

Érdekes, hogy Gunn miért éppen az Öngyilkos osztagot választotta, hiszen a 2016-os feldolgozást a földbe taposták a kritikusok, bár ez nem mutatkozott meg a jegyeladásokon, hiszen az egyik legnyereségesebb DC-filmről van szó. De abban biztosak lehetünk, ha nincs Gunn, akkor soha nem kap folytatást David Ayer szuperhősfilmje. Talán Gunn meglátta a projektben rejlő lehetőséget, hogy olyan antihősökről forgasson filmet, amiben visszatérnek az első rész közkedvelt karakterei – köztük Harley Quinn (Margot Robbie), Bumeránt Kapitány (Jai Courtney), Rick Flag (Joel Kinnaman) és Amanda Waller (Viola Davis) – miközben új, eddig nem látott DC karaktereket is bemutat a filmvásznon.

A visszatérők mellett pedig új igazolás David Dastmalchian, Daniela Melchior, Idris Elba, John Cena, Storm Reid, Flula Borg, Nathan Fillion, Peter Capaldi, Pete Davidson, Alice Braga, Sean Gunn, Michael Rooker és Taika Waititi, akik közül néhányat már láttunk az atlantai forgatáson is megjelenni.

A The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-án lesz.

Még több a témában...

Valójában Henry Cavill és a Warner között beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat