Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn, A galaxis őrzői vol. 3. rész rendezője elárult néhány dolgot a terveiről

A galaxis őrzői és az Öngyilkos osztag második részének rendezője, James Gunn tartott egy kérdezz-feleleket a rajongóknak arról, hogy milyen tervekkel tér vissza a Marvel Moziverzumba.

A galaxis őrzői és az Öngyilkos osztag második részének rendezője, James Gunn tartott egy kérdezz-feleleket a rajongóknak arról, hogy milyen tervekkel tér vissza a Marvel Moziverzumba.

James Gunn jelenleg az Öngyilkos Osztag második részén dolgozik (talán rebootján), de már tudjuk, hogy a sok-sok kör után kiderült, hogy a filmrendező visszatér a Marvel Moziverzumba, és ő fogja rendezni a Galaxis Őrzői széria harmadik epizódját, aminek egyelőre még nem tudjuk a hivatalos időpontját, a 4. fázisban biztosan nem látjuk viszont az Őrzőket.

A hétvégén Gunn tartott egy kérdezz-feleleket a rajongóinak Instagramon, ahol egy rajongó megkérdezte tőle, hogy számíthatunk-e arra, hogy bárki meghal a sorozat új részében. Gunn sejtelmes választ adott:

Nem emlékszem egy olyan képregény filmre sem, ahol ne halt volna meg valaki!

Ha visszaemlékszünk rá, a rendező a múltban már többször sejtelmes utalást tett arra, hogy kicsit megbolygatja készül a jól bevált csapatot a harmadik részben. Így még az is lehet, hogy Mordály és az Őrzők napjai meg vannak számolva.

Van egy karakter, aki azonban többet fog szerepelni a jövőben, ő pedig a Sean Gunn által megformált Kraglin, akinek jeleneteit kivágták a Bosszúállók: Végjátékból, de volt már egy emlékezetes szerepe a A galaxis őrzői vol 2.-ben.

Nagy terveim vannak Kraglinnal a jövőben, de egyelőre várnotok kell a részletekkel kapcsolatban.

Forgatási fotókról már tudjuk, hogy testvéréven együtt dolgoznak a The Suicide Squad-filmen, s azzal, hogy Yondu meghalt, esélye Kraglin előléptetésének, és hogy ő fogja vezeti a Fosztogatókat. Egyelőre azonban várnunk kell, hogy megtudjuk hogyan alakul az Őrzők története.

Még több a témában...

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat