Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn elmondása szerint Peter Capaldi nagy szerepet kapott a The Suicide Squadban

Eddig mindössze annyit tudunk, hogy Peter Capaldi szerepelni fog a James Gunn-féle The Suicide Squad-filmben.

Nagyon keveset tudunk a The Suicide Squad rebootról, vagy nevezzük bárhogy is, hiszen James Gunn rendező még mindig nem árulta el, hogy a 2016-ös Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatásáról, vagy a filmszéria újraindításáról beszélünk, miközben több karaktert is visszahoznak az első részből: Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flag) és Jai Courtney (Bumeráng Kapitány) mellett sok új karaktert köszönthetünk, az egyiket éppen a Ki vagy, doki? sztárja, Peter Capaldi kelt majd életre.

Miután bejelentették a film szereplőgárdáját, a rendezőtől azt is megtudtuk, hogy egyesek nem fogják túlélni a filmet, és nem egyenlően fogják elosztani a szerepet sem. Capaldi igazoltatása után egy olyan kérdés fogalmazódott meg a rajongókban, hogy a színésznek milyen szerepet osztottak, esetleg csak beugrik majd egy-két jelenetre, vagy oszlopos tagja lesz az új Öngyilkos osztagnak. Nos, Instagramon egy rajongó közvetlen a direktortól megkérdezte, hogy mi lesz Capaldi szerepe a filmben, mire csak annyi választ kaptunk, hogy “nagy szerepe” lesz, de hogy egészen pontosan mit játszik majd, azt már nem árulta el.

Korábban már megtudtuk, hogy a film történetét néhány nap alatt dobta össze Gunn, valamint hogy nagyon szórakoztató lesz, bár az első rész nem tette magasra a lécet, mert részben David Ayer azért forgatott újra több részt is, mert túl komor volt, a DC stílusa nem volt megnyerő a csapatnál.

A The Suicide Squad bemutatója még nagyon messze van, hiszen csak 2021. augusztus 6-án mutatja be a Warner Bros.

The Suicide Squad James Gunn

Még több a témában...

James Gunn elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyv első változatával

Kévés Bence Mihály

Robert Pattinson mellett többen is pályáznak a The Batman főszerepére

Tarjányi Tünde

Egy fénykép leplezte le, hogy mikor jön A galaxis őrzői 2

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább