Suicide Squad

James Gunn elmondása szerint Peter Capaldi nagy szerepet kapott a The Suicide Squadban

Eddig mindössze annyit tudunk, hogy Peter Capaldi szerepelni fog a James Gunn-féle The Suicide Squad-filmben.

Eddig mindössze annyit tudunk, hogy Peter Capaldi szerepelni fog a James Gunn-féle The Suicide Squad-filmben.

Nagyon keveset tudunk a The Suicide Squad rebootról, vagy nevezzük bárhogy is, hiszen James Gunn rendező még mindig nem árulta el, hogy a 2016-ös Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatásáról, vagy a filmszéria újraindításáról beszélünk, miközben több karaktert is visszahoznak az első részből: Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flag) és Jai Courtney (Bumeráng Kapitány) mellett sok új karaktert köszönthetünk, az egyiket éppen a Ki vagy, doki? sztárja, Peter Capaldi kelt majd életre.

Miután bejelentették a film szereplőgárdáját, a rendezőtől azt is megtudtuk, hogy egyesek nem fogják túlélni a filmet, és nem egyenlően fogják elosztani a szerepet sem. Capaldi igazoltatása után egy olyan kérdés fogalmazódott meg a rajongókban, hogy a színésznek milyen szerepet osztottak, esetleg csak beugrik majd egy-két jelenetre, vagy oszlopos tagja lesz az új Öngyilkos osztagnak. Nos, Instagramon egy rajongó közvetlen a direktortól megkérdezte, hogy mi lesz Capaldi szerepe a filmben, mire csak annyi választ kaptunk, hogy “nagy szerepe” lesz, de hogy egészen pontosan mit játszik majd, azt már nem árulta el.

Korábban már megtudtuk, hogy a film történetét néhány nap alatt dobta össze Gunn, valamint hogy nagyon szórakoztató lesz, bár az első rész nem tette magasra a lécet, mert részben David Ayer azért forgatott újra több részt is, mert túl komor volt, a DC stílusa nem volt megnyerő a csapatnál.

A The Suicide Squad bemutatója még nagyon messze van, hiszen csak 2021. augusztus 6-án mutatja be a Warner Bros.

The Suicide Squad James Gunn
Total
1
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A start előtt bemutatták az utolsó sneak peeket a The Mandalorian-sorozatból

Next Article

Az első fecske az X019-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!